Mastello is geopend op goede vrijdag en 2e paasdag van 10:00 t/m 17:00, je bent van harte welkom

Spiegels

Spiegels

Spiegels zijn onmisbaar in je badkamer. Waar kun je anders ‘s ochtends je make-up doen of je scheren? Een unieke badkamerspiegel is wat je badkamer compleet maakt. Mastello levert prachtige spiegels voor elke badkamer. Door de verschillende formaten en opties is het mogelijk om de spiegel helemaal naar je eigen smaak aan te passen. Of je nou een ronde spiegel, vierkante spiegel, spiegel met LED of spiegelkast wilt… bij Mastello ben je aan het juiste adres!

INK spiegel voor jou op maat gemaakt

Onze INK spiegels komen in vele formaten en met verschillende mogelijkheden waardoor je de spiegel naar eigen smaak kan ontwerpen. Een van deze mogelijkheden is om een INK spiegel te bestellen met ingebouwde LED verlichting aan de bovenkant en/of onderkant, of helemaal rondom de spiegel. De spiegels met LED verlichting zijn voorzien van een sensorschakelaar. Ook is het mogelijk om een INK spiegel met een geïntegreerd planchet te kiezen voor je badkamer.

Naast INK spiegels bestaat de collectie van Mastello ook uit INK spiegelkasten en INK fonteinspiegels. De INK spiegelkasten bevatten LED verlichting aan de onder- en/of bovenkant en een schakelaar met stopcontact die te plaatsen is op elke gewenste plek.

Wil je nooit meer last hebben van een beslagen spiegel na een warme douche of een warm bad? Al onze INK spiegels kunnen worden geleverd met ingebouwde spiegelverwarming wat het beslaan tegen gaat. Onze spiegels zijn perfect te combineren met een Solid Surface wastafel.

Bestel je INK spiegel nu bij Mastello!

Mastello biedt je al deze voordelen aan voor een scherpe prijs. Voordat je online bestelt, is het mogelijk een INK spiegel te bekijken in onze winkel in Hilversum. Neem gerust contact met ons op voor een afspraak. Nadat je besloten hebt om je badkamer te verrijken met één van de Mastello INK spiegels, leveren wij deze binnen 1 week bij je thuis!