Toiletten

Toiletten

Wanneer je hele badkamer modern is ingericht met prachtige badmeubels en kranen, kan je toilet natuurlijk niet achterblijven. Een toilet is natuurlijk een belangrijk onderdeel van je badkamer, dus deze moet ook passen bij de rest. In ons assortiment hebben wij design toiletten opgenomen. Deze toiletten worden in Italië geproduceerd en het grote voordeel is dat ze ‘rimless’ zijn. Doordat ze geen spoelrand hebben, zijn ze zeer hygiënisch in onderhoud. Precies wat je van een toilet wilt verwachten! Meer informatie of advies over toiletten nodig? Mail of bel ons gerust!

Hangend toilet

Wil je een nieuw toilet kopen? Dan zit je goed bij Mastello. Wij verkopen hangende, rimless toiletten. Dit zijn toiletten zonder spoelrand, die super hygiënisch zijn. Bovendien zijn de hangende, moderne toiletten in ons ruime assortiment echte eyecatchers! Ook als je een kleine badkamer hebt, is een hangend toilet ideaal. Deze toiletten zien er immers minder massief uit dan bijvoorbeeld een staande toiletpot.

Je kunt ook kiezen voor een toilet, compleet met inbouwreservoir of geurafzuiging inbouwreservoir. Deze randloze toiletten hebben een geurafzuiging systeem, waardoor de lucht van de wc potten direct wordt gezuiverd. Een design nieuw toilet kopen doe je bij Mastello!

Toiletten van Azzura

De toiletten van Azzura zijn echte design toiletten van Italiaanse oorsprong. De toiletten hebben een elegante vormgeving en worden geleverd inclusief inbouw onderdelen. De Azzura toiletten zijn uitgerust met een soft-close systeem en zijn te koop in verschillende kleuren. Zo kun je kiezen voor glanzende of matte toiletten en ook voor wit, grijs en antraciet. Je kunt ook extra toilet onderdelen zoals drukknoppen bijkopen en zo complete toiletsets aanschaffen. De prachtige toiletten van Azzura zijn gemaakt uit keramiek en zijn echte designproducten!

Meer voor in de badkamer

Zoek je nog ander mooi design sanitair? Bij Mastello vind je niet alleen toiletten, je kunt praktisch een complete badkamer inrichten met onze producten! We verkopen onder meer ook spiegelkasten met verlichting die ideaal zijn als make-up spiegels, inbouw badkranen, vrijstaande baden en bad accessoires. Ook als je op zoek bent naar een inbouw douchekraan, opbouw wastafels of dubbele wastafels en een regendouche met kraan zit je bij ons goed. Je kunt zelfs afvoeren en sifons kopen in ons assortiment!

Service van Mastello

Heb je jouw keuze kunnen maken in ons assortiment toiletten? Dan hebben we goed nieuws: bij aankoop van één van onze toiletten profiteer je van gratis bezorging en snelle levering. Zo heb je jouw toiletten al binnen de 1 tot 3 dagen in huis! Twijfel je toch nog? Je hebt ook 30 dagen bedenktijd.

Heb je vragen over onze toiletten? Neem dan contact op met onze klantenservice of lees onze veelgestelde vragen.