Mastello is geopend op goede vrijdag en 2e paasdag van 10:00 t/m 17:00, je bent van harte welkom

Solid Surface wastafels

Solid surface wastafel

Mastello’s solid surface wastafels zijn de perfecte sanitaire producten die je badkamer nog mist. Naast de uitstraling onderscheidt een solid surface wastafel van Mastello zich door de hoogwaardige kwaliteit. Daarnaast biedt Mastello je ook nog een uitmuntende service.

Wat is solid surface?

Wat is Solid Surface? Solid Suface is een gegoten steensoort. Deze steensoort bestaat uit natuurlijke mineralen, acryl, hars en polyester. Het resultaat van het samenvoegen van deze materialen is een sterke, massieve steensoort die prachtige mogelijkheden qua vormgeving biedt. Onze solid surface wastafels hebben een mooie, mat witte uitstraling.

In ons assortiment vind je solid surface wastafels van het Mastello eigen merk, maar ook van het bekende merk Ideavit.

Kunststof wastafels vs. solid surface wastafels

Wij werken uitsluitend met het beste solid surface materiaal. Sterk, massief, hygiënisch, onderhoudsarm, duurzaam en biologisch zijn onze kernwaarden als het gaat om de solid surface producten van Mastello.

Deze kernwaarden zorgen voor een duidelijk kwaliteitsverschil tussen solid surface wastafels en wastafels van kunstof.

Design wastafel

De aanschaf van een design wastafel is vaak een prijzige uitgave. Bij Mastello bieden wij je design solid surface wastafels gemaakt van hoge kwaliteit aan voor een aantrekkelijke prijs. Een design wastafel van Mastello straalt klasse en moderne eenvoud uit, hierdoor is een solid surface wastafel een aanwinst voor iedere badkamer.

Het design van de wastafels van Mastello is aan te passen op je wensen door bijvoorbeeld te kiezen uit het aantal kraangaten dat je in de wastafel wilt hebben. Onze wastafels zijn leverbaar zonder kraangaten, met één enkel kraangat of met twee kraangaten. Ideaal te combineren met onze solid surface waskom of zwarte keukenkraan.

Bestel je solid surface wastafel bij Mastello

Mastello biedt je al deze voordelen aan tegen een scherpe prijs. Voordat je online bestelt is het mogelijk om een solid surface wastafel te bekijken in onze winkel in Hilversum. Neem gerust contact met ons op voor een afspraak of bekijk de openingstijden showroom. In onze showroom kun je onze hele collectie wastafels zien, zoals opbouw wastafels en dubbele wastafels. Heb je specifieke wensen, zoals een bepaald aantal wasbakken? En wil je een solid surface wastafel op maat? Wij kunnen maatwerk badmeubels leveren.

Nadat je besloten hebt je badkamer te verrijken met een Mastello solid surface wastafel, leveren wij deze binnen twee werkdagen! Benieuwd naar onze service? Bekijk dan ook even onze algemene voorwaarden en veelgestelde vragen.