Zwarte Inbouwkraan

Inbouwkraan zwart

Op zoek naar een leuke zwarte inbouwkraan voor in de keuken of in de badkamer? Dan zit je goed bij Mastello! Wij verkopen prachtige zwarte inbouwkranen die jouw interieur een prachtige, moderne look geven. Een inbouwkraan ziet er luxe uit, want de kraan is ingebouwd in de muur, waardoor je enkel de essentiële onderdelen van de zwarte inbouwkraan ziet. Behalve een wastafelkraan, kan ook een bad- of douchekraan ingebouwd worden. Uitermate handig! Een inbouwkraan zwart is trouwens niet alleen mooi, maar ook handig en snel schoon te maken.

Een inbouwkraan zwart van Meir

Als je doel is om een inbouwkraan zwart te vinden waar je jouw hart aan kunt verliezen, dan introduceren we je graag aan het Australische merk Meir. Meir staat voor kwaliteit en strak design. Een zwarte inbouwkraan van Meir wordt dus vast en zeker een eyecatcher in jouw huis! Kies jij voor een inbouw wastafelkraan of een inbouw douchekraan? Of vind je een inbouwkraan zwart bij vrijstaande baden wel wat? In ons assortiment met de beste design zwarte inbouwkranen, vind je vast iets waar jouw hart sneller door gaat kloppen!

Mat zwarte inbouwkraan modellen

De prachtige mat zwarte inbouwkranen van Meir zijn verkrijgbaar in een vierkant en een rond design. De zwarte inbouwkranen zijn gemaakt van Messing en hebben een gegalvaniseerde afwerking. Hierdoor is een inbouwkraan zwart van Meir krasbestendiger en slijtvaster! En of je nu voor een wastafel mengkraan kiest of een zwarte inbouwkraan met waterval uitloop, bij alle modellen van Meir krijg je 10 jaar garantie.

Installeren van een zwarte inbouwkraan

Besluit je om een prachtige inbouw wastafelkraan of een andere zwarte inbouwkraan te kopen? Dan hoef je je geen zorgen te maken over de installatie! Je krijgt immers een aansluitset als je een inbouwkraan zwart koopt. Zo kun jij of een erkende installateur makkelijk de inbouwkraan zwart installeren. Kom je er niet uit met de installatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Service van Mastello

Weet je al welke zwarte inbouwkraan van Meir prachtig zal zijn in jouw badkamer? Een inbouwkraan zwart van Meir is een echt designstuk waar je nog jaren plezier van hebt. Wist je dat je na aankoop van een inbouwkraan zwart profiteert van gratis bezorging en snelle levering? Je hebt bijvoorbeeld je zwarte inbouw kraan binnen de 1 tot 3 dagen in huis! En indien je twijfelt, dan profiteer je van 30 dagen bedenktijd.

Heb je vragen over de zwarte inbouwkranen van Mastello? Neem dan contact op met onze klantenservice of lees onze veelgestelde vragen. Bekijk ook zeker onze Instagrampagina om inspiratie op te doen! We hopen dat je bij Mastello dé wastafelkraan inbouw vindt die bij jouw keuken of badkamer past!