Breng het eilandgevoel naar jouw huis met een Ibiza badkamer

Breng het eilandgevoel naar jouw huis met een Ibiza badkamer

Ah, Ibiza - het eiland van zon, zee, en... badkamers? Ja, dat lees je goed! Bij Mastello weten we alles over een vleugje Ibiziaanse flair naar jouw dagelijkse routine brengen. Dus, zet je zonnebril maar alvast op, want we gaan op reis naar de wereld van de Ibiza badkamer. We kunnen je in deze blog geen nachtelijke feesten beloven, maar wel een feest voor jouw interieur. Laat het Ibiza-eilandgevoel beginnen en ontdek hoe je jouw badkamer kan transformeren in een oase van rust.

Ibiza style badkamer

Een vleugje Ibiza in je badkamer

Ibiza staat bekend om zijn relaxte en zachte sfeer en waarom zou je die sfeer niet naar je badkamer willen brengen? Een Ibiza badkamer is als een permanent vakantieoord in je eigen huis, waar elke dag begint en eindigt met een ontspannen gevoel. Een essentieel kenmerk van de Ibiza badkamer is het gebruik van natuurlijke materialen en kleuren. Denk aan teakhouten meubels, beige accessoires en een kleurenpalet vol aardetinten. Met deze inrichting van je badkamer kan je het gevoel van rust op een Ibiza strand integreren in je ochtendroutine.

De kracht van wit

Lichte tinten vind je overal terug op Ibiza en deze tinten mogen daarom niet ontbreken in je Ibiza badkamer. Neutrale kleuren geven een heldere en frisse look aan je badkamer. Wit, beige en okergele badkamermeubels, wastafels en tegels creëren een schone en lichte omgeving die doet denken aan de parelwitte stranden van Ibiza.

Denk aan een rond afgewerkte waskom voor een witte touch in aan je badkamer, een wit bad zoals de Mastello vrijstaand bad - Flow Ribbed en zachte beige wandtegels als basis voor jouw Ibiza badkamer.

Ibiza is naast natuurlijke tinten ook een synoniem voor ruimte en vrijheid. Breng dit gevoel daarom zeker terug in je badkamer door open en ruimtelijke ontwerpen te omarmen. Inloopdouches met glazen wanden, vrijstaande badkuipen en veel natuurlijk licht geven je badkamer een echte Ibiza-flair.

Producten liever in het echt bekijken?

Kom langs in ons Experience Center.

ROUTEMAAK AFSPRAAK

Ibiza badkamer inspiratie

Laat je inspireren door enkele van onze favoriete productcategorieën die boordevol perfecte producten zitten die passen bij een Ibiza badkamerstijl. Ontdek onze must-haves:

  • Wastafels: Een essentieel element van elke Ibiza badkamer is een prachtige wastafel. Stap in ons wastafelparadijs, waar je wastafels vindt die geïnspireerd zijn op de witte zandstranden van het eiland.
  • Kranen: Geef je badkamer dat Ibiza-gevoel met onze luxe kranen. Onze kranen zijn elegant en verkrijgbaar in diverse afwerkingen. Denk bijvoorbeeld aan de witte Ritmonio kraan, die je kunt komen bekijken in onze Experience Center in Hilversum.
  • Badkamermeubels: Transformeer je badkamer in een Ibiza-oase met ons assortiment diverse badkamermeubels. Ontdek natuurlijke houttinten en strakke ontwerpen die naadloos aansluiten bij de Ibiza stijl.
  • Spiegels: Geen Ibiza badkamer is compleet zonder een betoverende spiegel. Sommige spiegels hebben verlichting en geven het gevoel van een warme opkomende zon. Hierdoor zijn ze niet alleen functioneel, maar ook de finishing touch voor jouw badkamer.

Ibiza badkamer

Ontdek de magie van een Ibiza badkamer

De Ibiza badkamer is niet langer een verre droom (of reis). Met de juiste producten van Mastello kun je het Ibiza-gevoel naar je eigen huis brengen. Van stijlvolle wastafels tot luxe kranen, onze collectie is ontworpen om jouw badkamer te transformeren in een vakantiebestemming. Dus waar wacht je nog op? Creëer je eigen Ibiza badkamerparadijs en begin met ontspannen. Je hebt geen vliegticket nodig om je dagelijkse badkamerroutine te transformeren in een eeuwige zomerse ervaring, alleen een ritje naar onze showroom!

MAAK AFSPRAAK

Producten uit het verhaal