Logo Mastello met slogan Dream Create Live

Mastello collectie

Een groot deel van het aanbod in onze sanitair boutique bestaat uit onze eigen Mastello collectie. De collectie begon met een selectie rvs kranen en accessoires, maar is ondertussen enorm gegroeid vol producten waar we trots op zijn. Van baden tot waskommen en van modulaire badmeubels tot mooie accessoires. Stuk voor stuk zijn deze Mastello producten ontwikkeld op basis van design, innovatie en vakmanschap. Naast een hoge kwaliteit, is duurzaamheid een belangrijk speerpunt bij het ontwerp van onze eigen collectie. We kiezen de meest duurzame materiaalkeuze die roest-, slijt- en kleurvast zijn. Dit is natuurlijk niet alleen een duurzame en kwalitatieve, maar ook een zeer tijdloze keuze. Daarnaast laten wij het meerendeel van de Mastello collectie binnen Europa produceren, zoals in Italië en Spanje. 

BEKIJK PRODUCTEN

Nieuwe collectie: meet Bowie & Fenn

Ontdek onze handgemaakte betonnen waskom en curved badmeubel

Ontdek de collectie

De start van een eigen Mastello-lijn

Het ontstaan van onze eigen collectie startte in het land van hoogwaardig design en vooruitstrevende trends. De wens een eigen kranenlijn toe te voegen aan de collectie, bracht ons in Italië. Het werd liefde op het eerste gezicht tijdens de ontmoeting met de rvs kranen, vanwege hun robuuste design en lange levensduur. De juiste ingrediënten voor een mooie relatie. Zo ontstond ons eerste eigen product.

On-trend, stijlvol en luxe

Mastello’s eigen assortiment groeide vanuit daar flink door, én zal de komende tijd alleen maar verder uitgroeien. Alles om jou van de beste badkamerproducten te voorzien. Naast onze stoere en oersterke teak badmeubels waar Mastello ooit mee ontstond, kwamen we onder andere met onze eigen Solid Surface-lijn en rvs waskommen.

Daarmee zijn we er echter nog (lang) niet. Ons design team gaat regelmatig op inspiratiereis naar internationale designbeurzen om de nieuwste trends op het gebied van interieur en badkamerdesign te spotten. Vanuit daar ontwikkelen we nieuwe, stijlvolle producten waarmee we op elke stijl kunnen inspelen. Denk aan het transparant roze Icon bad, het Flow bad en onze modulaire badmeubellijn in uiteenlopende trendkleuren. 

Service informatie - levertijd en garantie

Onze Mastello producten zijn beschikbaar op de website en in de showroom in Hilversum. Daar zijn verschillende badkamerssettings te zien, zodat je onze collectie nog beter kunt bekijken en ervaren. De levertijd en garantie is afhankelijk van het type product.

Plan je afspraak in Mastello’s Experience Center in Hilversum

Bekijk onze Mastello collectie in diverse badkamerstijlen in onze showroom in het echt. Laat je adviseren door onze adviseurs en ontdek welke producten het beste passen bij jouw levensstijl en badkamerontwerp.

Showroom afspraak [60 min]

1 h

Zuiderloswal 45 | 1216 CJ Hilversum

Openingstijden showroom

Maandag t/m vrijdag

Zaterdag

Zondag

09.30 - 17.00 uur

10.00 - 17.00 uur

gesloten

Selectie van onze Mastello musthaves

BEKIJK MEER
BEKIJK MEER

Mastello catalogus

Bekijk onze catalogus voor de nieuwste trends en inspiratie op het gebied van badkamers.

Catalogus downloaden