Logo Mastello met slogan Dream Create Live

Onze eigen Mastello collectie

Wist jij dat wij ook een eigen merk hebben naast onder andere Meir en Ritmonio? Deze verkopen wij, hoe kan het ook anders, onder onze eigen naam Mastello. Deze collectie begon met een selectie rvs kranen en accessoires, maar is ondertussen enorm gegroeid vol producten waar we trots op zijn. Per stuk zijn deze Mastello producten geselecteerd op basis van design, innovatie en vakmanschap. Naast een hoge kwaliteit, is duurzaamheid een belangrijk speerpunt geweest bij het ontwerp van onze eigen collectie. We kiezen de meest duurzame materiaalkeuze die roest-, slijt- en kleurvast zijn. Dit is natuurlijk niet alleen een duurzame en kwalitatieve, maar ook een zeer tijdloze keuze.

BEKIJK PRODUCTEN

Hoe begon onze eigen Mastello-lijn?

Voorop blijven lopen betekent niet dat je nooit een blik achterom moet werpen. Neem een voorbeeld aan de Italianen. Zij weten keer op keer trends te introduceren. Van de Milaan Fashionweek met haute couture tot de nieuwste kleuren en materialen in badkamers. Ze doen dit door een link te leggen tussen het verleden en de toekomst. Met de wens een eigen kranenlijn toe te voegen aan de collectie, ging Mastello dan ook buurten in Italië. Het werd liefde op het eerste gezicht tijdens de ontmoeting met de rvs kranen, dit vanwege hun robuuste design en lange levensduur. De juiste ingrediënten voor een mooie relatie. Zo ontstond ons eerste eigen product.

Stoer, tijdloos en luxe

Mastello’s eigen assortiment groeide in de loop der tijd flink door, én zal de komende tijd alleen maar verder uitgroeien. Alles om jou van de beste badkamerproducten te voorzien. Naast onze stoere en oersterke teak badmeubels waar (Djati) Mastello ooit mee ontstond, kwamen we onder andere met onze eigen Solid Surface-lijn en rvs waskommen.

Daarmee zijn we er echter nog (lang) niet. Wat te denken van de modulaire badmeubelen met unieke, smaakvolle frontjes in tal van kleuren. Helemaal alles matchen? Dan zijn wij maar wat blij om de Jools wastafels of de unieke Bicolor baden aan je voor te stellen.

 

Mastello, help!

Maar wat graag staan wij voor je klaar met onze producten om jouw droombadkamer samen te stellen. Wij zijn de sparringpartner voor onze klanten die uitdaagt en tegelijkertijd met vernieuwende ideeën komt. We prikkelen de verbeeldingskracht en geven ruimte, maar weten ook te verrassen met nieuwe mogelijkheden. Alleen zo creëren we een badkamer die aansluit op jouw persoonlijke leefstijl en behoeften. Kom daarom zeker eens bij ons langs in Hilversum. De koffie staat altijd klaar.