Badkamer catalogus Mastello en Meir

Mastello

Ons eigen merk en daar zijn we maar wat trots op. Afgelopen jaren hebben we, stap voor stap, onze eigen productlijnen ontwikkeld. Vanuit jarenlange ervaring wisten we bestaande producten te optimaliseren en een slag te slaan in vormgeving. Het eerste resultaat was de RVS kranen en accessoires collectie. Een collectie die volledig wordt ontworpen én geproduceerd in Italië. Zowel functioneel als qua design al geruime tijd topfavoriet bij veel van onze klanten! Na de RVS kranen volgden er meer Mastello collecties zoals, solid surface wastafels en waskommen, teak badmeubels, modulaire badmeubels en solid surface baden.

Bekijk catalogus

 

Meir

Meir is een Australisch merk dat zich volledig heeft gefocust op het ontwerpen én produceren van kranen en accessoires. Wereldwijd gezien was het Meir die als eerste de zwarte kranen introduceerde op de markt. Hun oog voor trend, ontwerp en kwaliteit zie je terug in de gehele collectie. Duurzame, oersterke en prachtig vormgegeven producten die erg lang mee gaan. Daar zijn we bij Mastello van overtuigd! Daarom is Meir een van de merken die wij exclusief aanbieden. Van de iconische zwarte kranen, tot de tijdloze koperen kranen, maar ook een scala aan bijpassende accessoires.

Bekijk catalogus

 

Ritmonio by Mastello

Ritmonio behoort tot de absolute top in Italiaans design en is verkrijgbaar bij Mastello. Dit merk combineert vakmanschap met design en technologische kennis, wat leidt tot een grote collectie in ecologisch, functioneel design voor in elke badkamer en keuken. Kwaliteit is de missie bij Ritmonio. De ontwikkelaars zetten in op continue productverbetering en service om klanten optimaal tevreden te houden. Zelf beschrijven ze dit als “Made in Italy in de zuiverste vorm”. Bij Mastello waren we gelijk enthousiast. Met veel plezier breidden we daarom ons assortiment naast merken als Meir en onze eigen Mastello-lijn uit met de producten van Ritmonio.

Bekijk catalogus