Bezorgen

Alles wat je wilt weten.

Wie levert mijn bestelling?

Dit is afhankelijk van de grootte en het gewicht van je bestelling. Voor de levering van bijvoorbeeld onze kranen en waskommen, maken we gebruik van de bezorgdienst DHL. Gaat het om een bestelling met grote of zware producten, zoals badmeubelen en baden? Dan zetten wij onze bezorgdienst in.

Kan ik een bezorgmoment kiezen voor mijn bestelling?

DHL zending
We bezorgen onze producten - zoals kranen en waskommen - via de bezorgdienst DHL. De DHL bezorgt onze pakketten binnen 24-48 uur, overdag van maandag t/m vrijdag (m.u.v. feestdagen). Je ontvangt per e-mail een verzendbevestiging. In deze bevestiging vind je een track & trace code, waarmee je jouw bestelling kunt volgen. Wanneer je de track & trace code hebt ontvangen, kun je de bezorging - door middel van een simpele klik op de code - nog wijzigen. Kies bijvoorbeeld het moment van bezorgen of laat het product bij je buren of een DHL servicepunt afleveren.

Drop off van onze bezorgdienst
Wanneer het gaat om een bestelling van producten met grote afmetingen en/of boven de 20 kg, dan zal onze bezorger je bestelling persoonlijk komen afleveren. Een dag voor de levering zal de bezorger contact met je opnemen om - op basis van zijn route - een bezorgmoment af te spreken.

Kan mijn bestelling bij levering worden geïnstalleerd?

Nee, helaas. Zowel de DHL als onze bezorger zijn niet getraind in het monteren van kranen, het waterpas ophangen van badmeubelen en het inbouwen van baden. Mastello levert producten, installeren laten we aan andere specialisten over.

Wat valt er onder de bezorgservice en wat dien ik zelf te regelen?

We leveren je bestelling tot de drempel die toegang geeft tot je woning of trappenhuis op de begane grond. Heb je een (solid surface) bad besteld? Dan levert de chauffeur deze af tot waar de vracht- of palletwagen kan komen.

Wanneer je een verhuislift nodig hebt om de producten naar een andere verdieping te verplaatsen, dan zal je deze zelf moeten regelen.