Douchewanden

 

In het assortiment van Mastello vind je een ruim aanbod aan douchewanden van standaardmaten, maatwerk, diverse kleuren en verschillende afwerkingen, zoals ribbelglas en glazen douchedeuren.

Naast het praktische en designaspect van douchewanden, zijn ze bepalend voor de stijl van jouw badkamer. Het formaat en de kleur van de douchewand hebben ook invloed op de grootte van je ruimte. Lichte kleuren maken de ruimte optisch groter, terwijl donkere en kleine formaten de ruimte logischerwijs kleiner maken.

Mastello glazen douchewanden
Je kunt bij ons terecht voor allerlei soorten, vormen, kleuren en formaten. Van ribbels, helder glas tot brons glas en zwartglas. En van maatwerkglaswanden tot standaard formaat glaswanden.

In onze showroom in Hilversum kun je een deel van onze collectie douchewanden komen bekijken. Hoe ziet de douchewand eruit? Hoe ziet de kleur eruit bij daglicht? Hoe combineer ik de douchewand met andere producten? We geven je graag advies om jouw perfecte douchewand te vinden!

Met onze uitgebreide collectie douchewanden is er altijd een perfecte match

Door de diverse kleuren, designs en maatwerk oplossingen passen onze douchewanden perfect in elk badkamerontwerp. Bekijk hieronder de kleuropties:

Optiwhite glas
Helder glas
Dark Grey glas
Grijs rookglas
Brons gesatineerd glas
Brons rookglas
Crepi glas
Geribbeld glas

Ben je nog niet helemaal zeker over je douchewand? Kom dan langs in ons Experience Center in Hilversum en bekijk de douchewanden in het echt. Onze glazen douchewanden zijn alleen beschikbaar in ons Experience Center in Hilversum.

Plan je afspraak in Mastello’s Experience Center in Hilversum

Bekijk onze glazen douchewanden in diverse badkamerstijlen in onze showroom in het echt. Laat je adviseren door onze adviseurs en ontdek welke douchewand het beste past bij jouw levensstijl en badkamerontwerp.

Showroom afspraak [60 min]

1 h

Zuiderloswal 45 | 1216 CJ Hilversum

Openingstijden showroom

Maandag t/m vrijdag

Zaterdag

Zondag

09.30 - 17.00 uur

10.00 - 17.00 uur

gesloten