Ritmonio logo

Italiaanse design kranen van Ritmonio

Ritmonio behoort tot de absolute top in Italiaans design en is verkrijgbaar bij Mastello. Dit merk combineert vakmanschap met design en technologische kennis, wat leidt tot een grote collectie in ecologisch, functioneel design voor in elke badkamer en keuken. Kwaliteit is de missie bij Ritmonio. De ontwikkelaars zetten in op continue productverbetering en service om klanten optimaal tevreden te houden. Zelf beschrijven ze dit als “Made in Italy in de zuiverste vorm”. Bij Mastello waren we gelijk enthousiast. Met veel plezier breidden we daarom ons assortiment naast merken als Meir en onze eigen Mastello-lijn uit met de producten van Ritmonio.

Ontmoet Ritmonio

Ritmonio is voorloper in sanitaire kranen. Je kunt vervaardigde design-producten van hoge kwaliteit verwachten, dankzij jarenlange kennis in productietechnieken. Hierdoor is er oog voor elk klein detail. Het lokale karakter van dit prachtige merk spreekt ons enorm aan. Ritmonio produceert producten voor badkamer en keuken namelijk op ambachtelijke wijze in Italië.

Puur, essentieel en accuraat

Elke Ritmonio kraan komt tot stand na een zorgvuldig fabricageproces, waar een even zorgvuldig ontwerpproces aan voorafgegaan is. Bij dat proces neemt ergonomie, naast natuurlijk esthetiek, een belangrijke rol in. Een Ritmonio kraan blendt met zijn omgeving en is prettig in het gebruik. Ritmonio omschrijft dit als puur, essentieel en accuraat. Neem de authentieke kranen uit de Diametro35 S-lijn. “S as smart, simple and surprising”. Een echte stijlicoon voor in iedere badkamer of keuken. De Italianen hebben zowel inbouw- als opbouwkranen in alle soorten en maten.

 

Wat kun je van Mastello verwachten?

Interesse in Ritmonio kranen? Je kunt ze komen bewonderen in onze showroom! Daarbij benieuwd waar Mastello allemaal bij helpt zodra je bij ons aanklopt? Het antwoord hierop is heel kort en bondig: met alles wat jij wil. Wij denken graag bij alle mogelijkheden mee. Zo nodigen we je uit om eens door onze stijlkamers te lopen in Hilversum en aan de hand daarvan een moodboard te maken. Maar ook bij de indeling van je badkamer denken wij mee. “Past die vrijstaande badkraan daar wel?” of “Valt een inbouwkraan binnen de mogelijkheden?”.