Ritmonio by Mastello

De kranen van Ritmonio bij Mastello getuigen van echt Italiaans vakmanschap in design. Ze voegen een unieke touch toe aan elke badkamer dankzij hun bijzondere ontwerp en kwaliteit. Het assortiment 'Ritmonio by Mastello' omvat diverse inbouw- en opbouwkranen in verschillende stijlen, waaronder de Diametro35 S-lijn (met bodyjets). Voeg met Ritmonio kranen een stijlicoon toe aan je badkamer.

De stijl van Ritmonio by Mastello

Ritmonio staat bekend als een pionier op het gebied van sanitairkranen en biedt hoogwaardige, ambachtelijk geproduceerde kranen en badkameraccessoires uit Italië aan. Bekijk hoe Ritmonio by Mastello perfect past in verschillende badkamerstijlen. “Made in Italy in de zuiverste vorm - Ritmonio”.

Met 16 kleuren is er altijd een perfecte match

Door het uitgebreide assortiment kranen en de diverse kleuren passen Ritmonio kranen in elk badkamerontwerp. Bekijk hieronder de kleuropties:

Chrome
Brushed
Black Chrome
Brushed Black Chrome
Gold
Brushed Gold
Brushed Champagne
Brushed Bronze
White
Black
Frosted Black Chrome
Rose Gold
Brushed Rose Gold
Brushed Dark Bronze
Frosted Rose Gold
Frosted Champagne

Ben je nog niet helemaal zeker over de kleur? Kom dan langs in ons Experience Center in Hilversum en bekijk de kranen en de kleuren in het echt. De Ritmonio collectie is alleen beschikbaar in ons Experience Center in Hilversum.

Service informatie - levertijd en garantie

Ritmonio kranen zijn alleen beschikbaar in de showroom in Hilversum. Daar zijn verschillende badkamerssettings te zien, zodat je de Ritmonio kranen nog beter kunt bekijken en ervaren. De levertijd van de kranen is 4 tot 9 weken, afhankelijk van het type kraan dat je kiest. Dit komt doordat de kraan pas wordt geproduceerd wanneer je jouw order plaatst. De garantie hangt af van het type Ritmonio kraan dat je kiest, maar over het algemeen is de garantie 5 jaar.

Plan je afspraak in Mastello’s Experience Center in Hilversum

Bekijk de Ritmonio kranen in diverse badkamerstijlen in onze showroom in het echt. Laat je adviseren door onze adviseurs en ontdek welke kranen het beste passen bij jouw levensstijl en badkamerontwerp.

Showroom afspraak [60 min]

1 h

Zuiderloswal 45 | 1216 CJ Hilversum

Openingstijden showroom

Maandag t/m vrijdag

Zaterdag

Zondag

09.30 - 17.00 uur

10.00 - 17.00 uur

gesloten

Ritmonio catalogus

Bekijk het catalogus voor de nieuwste trends en inspiratie op het
gebied van badkamers.

Catalogus downloaden