Meir logo

Meir maakt van een huis een thuis.

Meir is een Australisch merk, gespecialiseerd in het ontwerpen én produceren van onder andere design kranen met een moderne afwerking. Duurzame, krachtige en bovenal prachtige producten die erg lang mee gaan. Daar zijn we bij Mastello van overtuigd. Daarom is Meir een van de merken die wij exclusief aanbieden. Van de iconische zwarte kranen, tot de stijlvol messing of rosé goud, maar ook een scala aan accessoires van dezelfde kwaliteit. Als wereldwijd de grootste kraanleverancier biedt Meir de mogelijkheid om jouw badkamer écht persoonlijkheid te geven. Zo wordt jouw huis een thuis.

BEKIJK PRODUCTEN

Onze samenwerking

Na het nodige speurwerk, sprong in 2016 Meir in het oog. Een familiebedrijf gespecialiseerd in zwarte kranen; er was direct een band. Mastello startte de exclusieve samenwerking met Meir en verkocht zo als eerste leverancier in Nederland de zwarte kranen. Inmiddels vind je bij Mastello een uitgebreide kleurcollectie van Meir kranen.

Van design tot duurzaam kwaliteitsproduct

Waar we precies voor vielen toen we Meir ontmoetten? De producten van Meir zijn ontworpen met behulp van toonaangevende Australische architecten. Het gehele assortiment wordt -van concept tot aan productie - ontwikkeld op basis van de hoogste kwaliteitsnormen. Ze voldoen hierdoor volledig aan alle eisen van het keurmerk Watermark.

Alle kranen worden gemaakt van DZR-messing, waarvan het overtollige materiaal voor 100% wordt gerecycled. Door de gegalvaniseerde of PVD-afwerking zijn ze slijtvaster dan de kranen die voorzien zijn van een traditionele poedercoating. Het is dus niet voor niets dat Meir een levenslange garantie geeft op de afwerking van al hun producten.

Wat kun je van Mastello verwachten?

Tijd voor een nieuwe badkamer en wil jij aan de slag met de producten van Meir?  Wij denken graag bij alle mogelijkheden mee. Zo nodigen we je uit om eens door onze stijlkamers te lopen in Hilversum en aan de hand daarvan een moodboard te maken. Maar ook bij de indeling van je badkamer denken wij mee. “Past die vrijstaande badkraan daar wel?” of “Valt een inbouwkraan binnen de mogelijkheden?”.

 

Met 5 kleuren is er altijd een perfecte match

Door het uitgebreide assortiment kranen en de diverse kleuren passen Meir kranen in elk badkamerontwerp. Bekijk hieronder de kleuropties:

Chroom
Zwart
Rosé Goud
Koper
Gun Metal

Ben je nog niet helemaal zeker over de kleur? Kom dan langs in ons Experience Center in Hilversum en bekijk de kranen en de kleuren in het echt.

Service informatie - levertijd en garantie

Meir kranen zijn beschikbaar op de website en in de showroom in Hilversum. Daar zijn verschillende badkamerssettings te zien, zodat je de Meir kranen nog beter kunt bekijken en ervaren. De levertijd van de kranen is 1 tot 3 werkdagen. Op alle Meir kranen en accessoires zit een levenlange garantie op de afwerking.

Plan je afspraak in Mastello’s Experience Center in Hilversum

Bekijk de Meir kranen in diverse badkamerstijlen in onze showroom in het echt. Laat je adviseren door onze adviseurs en ontdek welke kranen het beste passen bij jouw levensstijl en badkamerontwerp.

Showroom afspraak [60 min]

1 h

Zuiderloswal 45 | 1216 CJ Hilversum

Openingstijden showroom

Maandag t/m vrijdag

Zaterdag

Zondag

09.30 - 17.00 uur

10.00 - 17.00 uur

gesloten

Selectie van onze Meir musthaves

BEKIJK MEER
BEKIJK MEER

Meir catalogus

Bekijk het catalogus voor de nieuwste trends en inspiratie op het
gebied van badkamers.

Catalogus Downloaden