Meir logo

Meir maakt van een huis een thuis.

Meir is een Australisch bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerpen én produceren van onder andere design kranen met een moderne afwerking. Duurzame, krachtige en bovenal prachtige producten die erg lang mee gaan. Daar zijn we bij Mastello van overtuigd. Daarom is Meir een van de merken die wij exclusief aanbieden. Van de iconische zwarte kranen, tot de tijdloze koperen kranen, maar ook een scala aan accessoires van dezelfde kwaliteit.

BEKIJK PRODUCTEN

De naam Meir is een samenstelling van de voornamen van de oprichtende familieleden; Marco, Ellara, Irma en Rick. Familie is -net als bij Mastello- de basis van hun fundament, hun thuis. Onze huizen zijn een verlengstuk van onszelf. Een huis is niet alleen waar je bent, het is wie je bent. Meir helpt je je ideale badkamer en keuken vorm te geven en te personaliseren door de producten in diverse kleuren die ze aanbieden. Wist je dat zij wereldwijd de grootste leverancier van gekleurde kranen zijn?

Hoe begon onze samenwerking?

Na het nodige online speurwerk, sprong in 2016 Meir in het oog. Een familiebedrijf gespecialiseerd in zwarte kranen; er was direct een band. Mastello startte de exclusieve samenwerking met Meir en verkocht zo als eerste leverancier in Nederland de zwarte kranen. Over de sindsdien groeiende populariteit van de donkere kraan hoeven we natuurlijk niet verder uit te wijden. Een groot succes!

Van design tot kwaliteitsproduct

Waar we precies voor vielen toen we Meir ontmoetten? De producten van Meir zijn ontworpen met behulp van toonaangevende Australische architecten. Het gehele assortiment wordt -van concept tot aan productie - ontwikkeld op basis van de hoogste kwaliteitsnormen. Ze voldoen hierdoor volledig aan alle eisen van het keurmerk Watermark.

Alle kranen worden gemaakt van DZR-messing, waarvan het overtollige materiaal voor 100% wordt gerecycled. Door de gegalvaniseerde of PVD-afwerking zijn ze slijtvaster dan de kranen die voorzien zijn van een traditionele poedercoating. Het is dus niet voor niets dat Meir maar liefst 15 jaar garantie geeft op de afwerking van al hun producten.

Wat kun je van Mastello verwachten?

Tijd voor een nieuwe badkamer en wil jij aan de slag met de producten van Meir? Daarbij benieuwd waar Mastello allemaal bij helpt zodra je bij ons aanklopt? Het antwoord hierop is heel kort en bondig: met alles wat jij wil. Wij denken graag bij alle mogelijkheden mee. Zo nodigen we je uit om eens door onze stijlkamers te lopen in Hilversum en aan de hand daarvan een moodboard te maken. Maar ook bij de indeling van je badkamer denken wij mee. “Past die vrijstaande badkraan daar wel?” of “Valt een inbouwkraan binnen de mogelijkheden?”.