Koperen kranen

Koperen kranen

De trend op het gebied van sanitair zijn toch wel de koperen kranen. Deze kleur design kranen zijn razend populair. Ze maken van iedere badkamer of keuken een unieke ruimte. Zowel bij een Scandinavische badkamer als bij een landelijke badkamer is de koperen kraan een mooie toevoeging. Wil je een luxe badkamer of keuken met design uitstraling? Dan is een koperen kraan perfect. Bekijk de volledige collectie koperen kranen en laat je inspireren.

Koperen sets

Koperen keuken/wastafel kranen

Koperen douches

Eindresultaat

Koperen wandmeng kranen en uitlopen

Accessoires

 

Afwerking van de koperen kranen

De kranen zijn voorzien van een koperen afwerking. De kranen met koperen afwerking zijn bestand tegen een vochtige omgeving. We krijgen vaak de vraag of deze koperen kranen niet gaan oxideren bij een installatie in een badkamer, keuken of toiletruimte. Oxideren is het proces waarbij koper gaat roesten en een groene kleur aanneemt.

Bij antiek koper is het materiaal niet voorzien van een beschermingslaag. Daardoor ben je dagelijks bezig met schoonmaken van je koperen kranen. Bij de koperen kranen van Mastello is dit niet het geval. Wel raden we je een wekelijkse schoonmaak aan. De coating van de koperen kranen vermindert het oxideren en de aanhechting van roest, maar voorkomt het niet compleet. Met een wekelijkse schoonmaak geniet je jarenlang van je prachtige koperen kranen. Bij Mastello vind je een ruime keuze uit koperen kranen.

Verschillende soorten kranen

Koperen kranen zijn er in verschillende soorten en maten te krijgen zodat je in iedere ruimte van je huis de perfecte koperen kraan kan installeren. Koop al jouw koperen kranen bij Mastello en ga voor altijd een perfecte kleurmatch. Binnen ons assortiment vind je de volgende koperen kranen:

Koperen keukenkraan

Met een speciale koperen keukenkraan wordt het schoonmaken en afwassen een stuk makkelijker. Door middel van een hoge c-uitloop kunnen zelfs grote pannen snel worden gevuld én schoongemaakt. Een prachtige samenstelling van materialen is koperen keukenkranen in combinatie met een marmeren solid surface werkblad. Hierdoor creëer je een zeer luxe uitstraling en elegante sfeer in de keuken.

Koperen wastafelkraan

Waar een koperen keukenkraan wordt gekenmerkt door de hoge uitloop heeft een wastafelkraan meestal een lagere uitloop. Een hoge uitloop zit in de weg bij de meestal gelimiteerde ruimte van Nederlandse badkamers. De lage uitloop vergemakkelijkt het wassen en afspoelen van je gezicht.

Koperen badkraan

Een koperen badkraan wordt vooral gebruikt voor ontspanning. Het nemen van een bad doen de meesten van ons niet dagelijks. Koperen badkranen zijn er verschillende soorten. Zo kan je kiezen uit een vrijstaande badkraan, inbouw badkraanof een badkraan met handdouche. Ga jij voor een koperen handdouche in je bad? Dan wordt deze geleverd met flexibele slang.

Koperen kranen in iedere badkamer

Koperen kranen komen in iedere badkamerstijl tot hun recht. In de landelijke badkamer zorgen ze voor een stoere uitstraling, terwijl ze in een minimalistische badkamer een eyecatcher zijn. Mix het met zwart en het zorgt direct voor meer warmte in een ruimte, combineer je het met wit, dan geeft het iets fris.

Service van Mastello

Wil je koperen kranen kopen? Dan ben je bij Mastello aan het juiste adres. Bij ons vind je diverse koperen kranen, van de inbouw badkraan tot inbouw wastafelkraan. Wij staan garant voor kwaliteit en daarom kun je rekenen op 10 jaar garantie op de afwerking. Je bestelling wordt altijd gratis bezorgd! Daarnaast heb je ook nog 30 dagen bedenktijd. Naast onze assortiment koperen kranen bieden we ook een uitgebreid assortiment gouden kranen en zwarte kranen aan. Bekijk ons diverse assortiment!

Voor meer over Mastello kun je kijken bij onze veelgestelde vragen en algemene voorwaarden. Natuurlijk kun je ook bij onze klantenservice terecht voor vragen en opmerkingen! Op zoek naar leuke badkamer inspiratie? Volg ons dan op social media of bekijk onze inspiratiepagina.