Mastello is geopend op goede vrijdag en 2e paasdag van 10:00 t/m 17:00, je bent van harte welkom

RVS  kranen

RVS kranen

Op zoek naar tijdloze kranen in de badkamer? Van RVS kranen heb je nog jaren plezier. Ze zijn tijdloos, stoer en geven je badkamer een luxe uitstraling. Het grote voordeel van RVS kranen is dat ze in eigenlijk bij alle badkamerstijlen passen. Bij Mastello beschikken we over een breed assortiment kranen in verschillende stijlen. Zoek je een RVS kraan, dan ben je bij ons aan het goede adres. De RVS kraan is een van de meest gekozen soort kranen door hun minimalistische look. Daarnaast zijn de kranen makkelijk schoon te maken en schoon te houden. Kijk hieronder voor onze RVS kranen van ons eigen Mastello merk.

RVS douche sets

Eindresultaat

RVS wastafel kranen

RVS keuken kranen

RVS douches

RVS fonteinkranen

RVS bad en mengkranen

Accessories

 

RVS kranen van Ritmonio en Mastello

Een kraan gebruik je meerdere keren per dag. Het is dan ook belangrijk dat de kraan die je koopt niet alleen mooi eruit ziet maar ook goed en langdurig werkt. Het Italiaanse Ritmonio is een fabrikant van design kranen die ons jaar in jaar uit verbaasd met de mooiste kranen. Daarnaast verkopen we van ons eigen merk Mastello RVS kranen. Deze twee merken zijn veelvuldig door ons getest op kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid. Hierdoor weten we zeker dat de RVS kranen die we verkopen in onze webshop jou jaren plezier gaan bezorgen.

In ons assortiment RVS kranen vind je onder andere RVS douchekranen, RVS badkranen, RVS keukenkranen, RVS fonteinkranen en RVS wastafelkranen. Je kunt dus alle kranen in je badkamer op elkaar afstemmen met ons uitgebreide assortiment.

Mat of glans RVS kranen

Bedenk voordat je een kraan koopt of je liever een glanzende kraan hebt of een wat meer matte kraan. Mastello verkoopt zowel glanzende RVS kranen als matte geborstelde RVS kranen waardoor je voor beiden bij ons terecht kan. Matte RVS kranen hebben als voordeel dat opgedroogde waterdruppels niet zichtbaar zijn. Glanzende RVS kranen blinken weer net wat meer in je badkamer. Ben je op zoek naar een nieuwe wastafelkraan of badkraan, maar is RVS niet echt jouw stijl? Kijk dan eens naar ons assortiment zwarte kranen en koperen kranen. Net even wat anders dan anders en misschien wel geschikt voor jouw droombadkamer.

Service

Heb je een specifieke RVS kraan op het oog, maar wil je deze eerst nog even bewonderen in onze showroom? Dat kan! Onze showroom in Hilversum is ingericht met al onze producten. Check van tevoren wel even of we open zijn op de betreffende datum dat je onze showroom wilt bezoeken.

Bij vragen of opmerkingen over onze RVS kranen kun je gerust contact opnemen met onze klantenservice. Wij vertellen je graag meer over onze producten!

Wist je dat je bij Mastello altijd van gratis levering profiteert in Nederland en België? Daarnaast kun je bij ons ook rekenen op een goede service!