Zwarte douchekop

Zwarte douchekop

Maak van douchen een geweldige belevenis met een zwarte douchekop van Meir! Bekijk het ruime assortiment aan douchekoppen en maak een keuze voor een zwarte douchekop die het beste bij jou en je badkamer past. Je hebt onder andere keuze uit platte of dikkere douchekoppen, ronde, vierkante of smalle langwerpige douchekoppen en regendouchekoppen. De zwarte douchekop kun je bevestigen door middel van een wand- of plafondarm. Vul je prachtige zwarte douchekop aan met een mooie doucheset, wastafelkranen of één van de andere zwarte kranen. Bij ons profiteer je altijd van gratis levering!

Zwarte douchekop: makkelijk in onderhoud

Zoals alle producten van Meir is de zwarte douchekop volledig gegalvaniseerd. Het grote voordeel hiervan is dat het daardoor niet roest en goed beschermd is tegen vuil en beschadiging. Dat maakt de douchekop ontzettend eenvoudig in het onderhoud; een mild sopje en een doek is voldoende om je zwarte douchekop weer als nieuw te krijgen! Is je douchekop onverhoopt toch beschadigd? Werk de oneffenheid dan eenvoudig en snel weg met een zwarte stift! De gegalvaniseerde afwerking zorgt er ook voor dat de producten zwart mat van kleur zijn.

Doucheset voor een prachtig geheel

Combineer de zwarte douchekop met een doucheset van Meir om van je zwarte badkamer een mooi geheel te maken. Kies je voor de zwarte regendouchekop? Maak je douche ervaring dan compleet door een glijstang met handdouche toe te voegen. Dankzij deze handdouche met omstel kun je eenvoudig schakelen tussen je regen- en handdouche en kun je na het douchen je handdouche weer netjes ophangen aan de glijstang. Het is bij ons mogelijk om complete douchesets te kopen, maar je kunt ook losse producten aanschaffen om hier zelf een set mee te maken. Kies bijvoorbeeld een mooie inbouw douchekraan en combineer dit met een handdouche. Met de juiste douche accessoires erbij zorg je voor een prachtig geheel in je badkamer.

Wastafelkraan

Naast de aanschaf van je zwarte douchekop kan je wastafel vast en zeker ook wel worden vervangen voor een mooie zwarte parel van Meir! Met één van onze wastafelkranen krijgt de wastafel een stoere en industriële look. Kies voor een klassieke ronde wastafelkraan of installeer de stoere Swivel bovenop je wastafel! Alle kranen zijn voorzien van een mengfunctie, zodat je zelf de juiste temperatuur kunt instellen. Je hebt in ons assortiment keuze tussen een opbouw of inbouw wastafelkraan. Wil je de stijl van Meir nog verder doorvoeren in je badkamer? Bij onze accessoires vind je vast en zeker genoeg moois zodat je naast je zwarte douchekop je badkamer helemaal kunt afmaken.

Zwarte kranen

Ook als je een zwarte kraan zoekt voor je toiletruimte of keuken zul je bij ons zeker slagen. Dankzij de verschillende modellen (sierlijk, rond of hoekig) vind je altijd een passende kraan voor je wastafel of wasbak. We hebben een uitgebreid assortiment met prachtige zwarte kranen. Ook voor je bad zijn originele en elegante badkranen verkrijgbaar. Voorzie je bad van heerlijk warm water met een moderne zwarte uitloop of vul je badkuip met de slanke vrijstaande badkraan van Meir. Hierdoor zal het compleet matchen met je zwarte douchekop. Ook kun je slagen voor een mooie bad, zoals één van onze vrijstaande baden. Bekijk ons ruime aanbod aan douchesets, zwarte keukenkranen en accessoires op de website of bezoek onze showroom in Hilversum!

Wil je een mooie douchekop kopen? Bij Mastello worden je bestellingen altijd gratis bezorgd! Heb je nog vragen over een bestelling of één van onze producten? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice of lees onze algemene voorwaarden en veelgestelde vragen. Volg ons ook op social media om op de hoogte te blijven van onze nieuwe producten.