Shop online of bezoek onze showroom in Hilversum!
Klantenservice
Kan ik je helpen?
Vragen?
Wij zijn bereikbaar op:
  • Ma t/m Vr: 09:30 - 17:00
  • Zaterdag: 10:00 - 17:00
  • Zondag: Gesloten

Stuur een bericht

Contact opnemen

Wij horen graag waar wij je mee kunnen helpen. Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op per e-mail.

Meir maakt van een huis een thuis.

Meir is een Australisch bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerpen én produceren van design kranen met een moderne afwerking. De naam Meir is een samenstelling van de voornamen van de oprichtende familieleden; Marco, Ellara, Irma en Rick. Familie is -net als bij Mastello- de basis van hun fundament, hun thuis. Onze huizen zijn een verlengstuk van onszelf.

Een huis is niet alleen waar je bent, het is wie je bent. Meir helpt je je ideale badkamer & keuken vorm te geven en te personaliseren door de mat zwarte, koperen, chroom en rosé gouden producten die ze aanbieden. Daarbij zijn ze de grootste leverancier van gekleurde kranen ter wereld!

 

Bekijk producten

Van design tot kwaliteitsproduct.

De producten van Meir zijn ontworpen met behulp van toonaangevende Australische architecten. Het gehele assortiment wordt -van concept tot aan productie - ontwikkeld op op basis van de hoogste kwaliteitsnormen. Ze voldoen hierdoor volledig aan alle eisen van het keurmerk Watermark
Alle kranen worden gemaakt van DZR-messing, waarvan het overtollige materiaal voor 100% wordt gerecycled. Door de gegalvaniseerde afwerking zijn ze slijtvaster dan de kranen die voorzien zijn van een traditionele poedercoating. Het is dus niet voor niets dat Meir maar liefst 15 jaar garantie geeft op de afwerking van al hun producten.

Inspiratie