Mastello x Cosentino

Cosentino is een Spaans familiebedrijf dat hoogwaardig innovatief en duurzaam materiaal produceert voor verschillende ruimtes in huis. Bij Mastello vind je een exclusieve lijn met Silestone en Dekton voor in de badkamer. Hiermee creëer je een duurzame, natuursteen look met maatwerkoplossingen voor wastafels, douchebakken, anti-slip vloeren en ultradunne platen voor wanden. 

De stijl van Mastello x Cosentino

Cosentino staat bekend als een pionier op het gebied van duurzame steenproducten biedt hoogwaardige, ambachtelijk geproduceerde maatwerk materialen uit Spanje aan. Ontdek hoe Mastello x Cosentino perfect past in verschillende badkamerstijlen. 

Met meer dan 60 kleuren is er altijd een perfecte match

Door de diverse mogelijkheden in wastafeldesign en de meer dan 60 kleuren en afwerkingen passen de Cosentino wastafels in elk badkamerontwerp. Bekijk hieronder de kleuropties per materiaal:

Dekton kleuren

Avorio
Marmorio
Grigio
Reverie
Laurent
Liquid Sky
Khalo
Umber
Kira
Helena
Danae
Sabbia
Arga
Nacre
Natura
Entzo
Grafite
60+ kleuren in showroom

Silestone kleuren

Versailles Ivory
Parisien Blue
Cincel Grey
Miami White
Royal Reef
Et Calacatta Gold
Romantic Ash
Et Marquina
Stellar Blanco
Rougui
Desert Silver
Cala Blue
White Arabesque
Ethereal Haze
Bohemian Flame
Eclectic Pearl
Et Serena
60+ kleuren in showroom

Ben je nog niet helemaal zeker over de kleur? Kom dan langs in ons Experience Center in Hilversum en bekijk de wastafelbladen en de kleuren in het echt. De Mastello x Cosentino wastafels zijn alleen beschikbaar in ons Experience Center in Hilversum.

Service informatie - levertijd en garantie

De Mastello x Cosentino wastafels zijn alleen beschikbaar in de showroom in Hilversum. Daar zijn verschillende badkamerssettings te zien, zodat je de Cosentino wastafels nog beter kunt bekijken en ervaren. De levertijd van de wastafels is 6 tot 7 weken. Dit komt doordat de wastafel maatwerk is en pas wordt geproduceerd wanneer je jouw order plaatst. De garantie is na registratie 25 jaar.

Plan je afspraak in Mastello’s Experience Center in Hilversum

Bekijk de Mastello x Cosentino wastafels in diverse badkamerstijlen in onze showroom in het echt. Laat je adviseren door onze adviseurs en ontdek welke wastafel het beste past bij jouw levensstijl en badkamerontwerp.

Showroom afspraak [60 min]

1 h

Zuiderloswal 45 | 1216 CJ Hilversum

Openingstijden showroom

Maandag t/m vrijdag

Zaterdag

Zondag

09.30 - 17.00 uur

10.00 - 17.00 uur

gesloten