Zwarte fonteinkraan

Zwarte fonteinkraan

Een zwarte fonteinkraan kan een kroonstuk zijn voor jouw toilet. En wat is er nou mooier dan een mat zwarte luxe fonteinkraan in je toiletruimte. Een zwarte fonteinkraan of zwarte toiletkraan is de perfecte kraan om te plaatsen in toilet fonteinen. Dit komt vooral door het kleine formaat van de zwarte fonteinkraan en de fonteinkraan uitloop. De zwarte fonteinkranen kunnen hierdoor op meerdere plekken in huis worden geïnstalleerd. Niet alleen op het toilet en bij dubbele wastafels, maar ook als wastafelkraan, badkraan bij vrijstaande baden en als extra kraan in de keuken.

De fontein waskraan staat er bekend om dat het een kleine kraan is, die makkelijk overal bij kan worden geplaatst. Op elke plek waar je een extra water kraan zou willen hebben, past een van onze mat zwarte fonteinkranen perfect.

Zwarte fonteinkranen kopen?

Voordat je een moderne fonteinkraan zwart koopt is het belangrijk om na te denken over de ruimte waar je de kraan wilt installeren. Door op te meten hoeveel ruimte je hebt voor een zwarte fonteinkraan weet je of je op zoek bent naar een kraan met een korte uitloop, een lage uitloop of misschien wel een draaibare uitloop. Een zwarte fonteinkraan met een draaibare uitloop is bijvoorbeeld heel handig als je fontein heel klein is. Hierdoor kan je toch goed je handen inzepen, afspoelen én drogen. Naast de keuze voor een soort uitloop is het ook goed om te bepalen of je kiest voor inbouw fonteinkranen zwart of opbouw fonteinkranen zwart. Een opbouw fonteinkraan zwart is een wand fonteinkraan. In tegenstelling tot de klassieke fonteinkraan zwart heeft de opbouw fonteinkraan zwart in mat zwart een modern design. Het wordt daarom ook wel gezien als luxe toiletkraan. Het moderne design maakt het toilet helemaal af.

De fonteinkraan mat zwart is altijd van hoogwaardige kwaliteit

Bij de zwarte fontein kranen van Meir kun je hoge kwaliteit verwachten. De fonteinkranen zwart collectie wordt ontworpen door de beste architecten volgens de hoogste standaarden. Door de ergonomische bout en het binnenwerk van de keramische schijven zijn de producten van Meir de ideale aankoop voor op de lange termijn. De producten van Meir zijn niets anders dan pure ambacht van hoge kwaliteit. Je krijgt maar liefst 10 jaar garantie op het gebruik in het huishouden, 3 jaar garantie op de binnenwerken en 1 jaar garantie op de onderdelen. Met de zeer goede prijs-kwaliteitverhouding wordt een zwarte fonteinkraan kopen wel heel aantrekkelijk. Daarnaast bieden wij op al onze producten een gratis levering!

Ons assortiment fonteinkraan matzwart

Daarnaast heb je ook de keuze of je een zwarte fonteinkraan wilt hebben die je bedient door middel van een knop of een hendel. Ook kun je kiezen voor een zelfsluitende toiletkraan, die worden bediend door middel van een druk op de knop. De zwarte fonteinkraan stopt dan automatisch met stromen. Uit een zwarte fonteinkraan stroomt soms alleen koud water, als je een zwarte fonteinkraan wilt hebben met warm én koud water dan is het goed om even te checken of je het juiste product hebt geselecteerd. De meeste fonteinkranen of toiletkranen van Mastello zijn thermostatische kranen, die zowel warm als koud water geven. Wij hebben een ruim assortiment met diverse mat zwarte kranen! Naast onze zwarte fonteinkranen kun je dan ook bij ons terecht voor de volgende zwarte producten:

Service van Mastello

Wil je meer weten over Mastello of over een type zwarte fonteinkraan, kijk dan ook naar onze veelgestelde vragen en algemene voorwaarden! Bij de individuele producten kan je vinden hoeveel jaar garantie je hebt op ieder product. Heb je vragen over onze mat zwarte fonteinkranen of over onze andere producten? Onze klantenservice staat je graag te woord! Vind je het lastig om een fonteinkraan online te kopen? Natuurlijk kun je ook langskomen in onze showroom in Hilversum om onze producten in het echt te bekijken. Hier kun je al onze toiletkranen zien, zoals de inbouw toiletkraan of wand fonteinkraan.

Ben je niet op zoek naar een zwarte fonteinkraan of zwarte wastafelkraan, maar wel naar Solid surface producten? Bij Mastello kan je terecht voor solid surface producten op maat. Bijvoorbeeld de geweldige vrijstaande baden van Solid Surface. Natuurlijk kun je bij ons ook terecht voor kranen gemaakt van andere materialen, zoals een toiletkraan chroom of een fonteinkraan rvs in plaats van een mat zwarte variant. We helpen je graag bij het samenstellen van je perfecte droombadkamer en unieke toiletruimte. Bekijk naast onze fonteinkranen ook onze vrijstaande badkraan, opbouw badkranen, inbouw badkranen en bad accessoires. Al onze producten worden bij je thuisbezorgd met een gratis levering.