Wellness comfort at home

Wanted: een spa gevoel in je eigen badkamer. Hoe kun je dat het beste aanpakken? Kleur en materiaal hebben veel invloed op je gemoedstoestand. Om rust en een ontspannen sfeer te creëren, kun je het beste weg blijven van teveel én felle kleuren. Kies voor serene tinten en materialen met een natuurlijke uitstraling zoals hout, marmer of solid surface.

Comfort draait daarnaast ook om luxe. Zachte handdoeken, natuurlijke accessoires en rijke geuren, zoals eucalyptus of lavendel. Zorg ervoor dat al je zintuigen dezelfde beleving ervaren als tijdens een dagje wellness. Dompel jezelf onder in een vrijstaand bad, of deze nu met koud of warm water gevuld is (wij zouden het wel weten) en maak gebruik van een regendouche als stortdouche.

Producten uit deze look

Onze catalogi

Wil jij vanuit je luie stoel alle producten nog eens op je gemak bekijken? Download dan de catalogi van Mastello, Meir en/of Ritmonio. Bekijk al onze producten op het moment dat jij dat wil en raak geïnspireerd voor de inrichting van  je nieuwe badkamer. 

DOWNLOADS

Meer inspiratie

Inspiratie helpt ons om keuzes te maken die bij ons passen. Wat vind je  mooi, waar word je blij van? Meestal weten we niet direct wat willen maar wel wat we niet willen. Een mooi filter dat je helpt om uiteindelijk een keuze te maken die jou blij maakt. 

BEKIJK MEER