Wellness badkamer - comfort at home

Wanted: een spa-gevoel in je eigen badkamer. Hoe kun je dat het beste aanpakken? Kleur en materiaal hebben veel invloed op je gemoedstoestand. Om rust en een ontspannen sfeer te creëren, kun je het beste wegblijven van te veel én felle kleuren. Kies voor serene materialen en kleuren met een natuurlijke uitstraling, zoals walnoot, glas en koper. Wil je de wellness badkamer in deze "Shop the Look" in het echt bekijken? Kom langs in ons Experience Center. Plan hier direct je afspraak in!

Hoe creëer je deze badkamer wellness look

Een prachtig voorbeeld is de wellness-stijl badkamer op de foto. De natuurlijke tinten in het kleurenpalet van deze badkamer geven de badruimte rust door het ontbreken van felle kleuren en afwijkende prikkels. Dit zorgt voor een harmonieus geheel. In deze badkamer gebruiken we grote Piet Boon tegels van 120 x 120 cm op de vloer en douchewand. De grote tegels van Piet Boon zorgen voor een ruimtelijk effect in de badkamer, dit komt door minder gebruik van voegen. Achter het badmeubel gebruiken we de tiny tegeltjes van Piet Boon voor meer warmte en sfeer in deze wellness badkamer.

Een modulair mix & match badmeubel maken je badkamer tijdloos door het unieke karakter

Het badmeubel is een speciaal modulair badmeubel dat vrij recent is toegevoegd aan het assortiment van Mastello. Het badmeubel is uniek doordat je na verloop van tijd de zijpanelen en fronten kan vervangen. Mocht je bijvoorbeeld toe zijn aan een nieuwe badkamer en heb je een Mastello modulair badmeubel, dan kan je de gehele buitenkant vervangen voor een totaal andere look zonder dat je een geheel nieuw badmeubel hoeft aan te schaffen. Op de foto zie je twee Mastello Duuk badmeubelen in eiken fineer bruin naast elkaar met een eiken top. Naast dat modulair erg duurzaam is door het herbruikbare karakter, is het ook erg makkelijk om het badmeubel aan te passen aan de gewenste grootte van de badkamer. Zo kan je twee badmeubels naast elkaar plaatsen zoals in de afbeelding, maar ook is het mogelijk om er één te plaatsen of om tussen de twee kasten een open console te plaatsen voor de handdoekjes. Er zijn diverse maten, kleuren en stijlen beschikbaar, wat dit badmeubel geschikt maakt voor bijna iedere badkamer. Weet je niet goed waar je moet beginnen? Onze adviseurs kunnen je alles vertellen over het modulaire badmeubel. Ze luisteren graag naar je wensen en behoeften om vervolgens samen de perfecte wellness badkamer look te creëren. Plan hier je afspraak.

Het transparante zwart bad is perfect om een luxe wellness look te maken.

De transparante waskommen en bad zijn echte eyecatchers, maar door de kleur passen ze perfect in deze badkamer. Het transparante bad zorgt er zelfs voor dat de ruimte groter lijkt doordat je door het bad heen kunt kijken. Nieuwsgierig hoe dit er in het echt uitziet? In ons gloednieuwe Experience Center kun je het transparant zwarte bad en de waskommen bekijken. Goed om te weten! Ook de roze versie van het transparante bad is aanwezig om te bezichtigen. 

Kranen & body jets die passen bij diverse badkamer stijlen

Alle kranen en body jets in de shop the look van deze wellness badkamer zijn van Mastello’s Ritmonio in de kleur geborsteld donker brons. Deze unieke kranen en body jets zijn alleen te bezichtigen en verkrijgbaar in het Experience Center van Mastello, ook in andere kleuren en modellen. Het is zelfs mogelijk om sommige delen van de kranen te customizen. Wanneer je op zoek bent naar ideeën voor het inrichten van je badkamer, dan ben je bij ons Experience Center in Hilversum aan het juiste adres.

Een douchewand die past bij je badkamer stijl

De douchewand van deze wellness badkamer is in de kleur rookglas, wat ervoor zorgt dat de luxe sfeer van de wellness badkamer look behouden blijft. De douchewand tot het plafond zorgt voor een ruimtelijk effect. Als je een lagere douchewand zou nemen, heb je een stabilisatiestang nodig die niet in elke kleur verkrijgbaar is. Nu je de douchewand tegen het plafond plaatst, zet je de glaswand op deze manier stevig vast en is een stabilisatiestang niet nodig. Daarnaast zorgt een lagere glaswand voor een onrustig geheel door een extra onnodige lijn in je lijnenspel. Dat is in een wellness badkamer waar je tot rust wilt komen niet gewenst, daarom is deze perfect passende douchewand een essentieel stuk in deze badkamer. Wat goed is om te weten over deze douchewand is dat het maatwerk is. Weet je niet waar je moet beginnen met jouw douchewand? Maak je geen zorgen, onze adviseurs kunnen je goed adviseren voor de perfecte douchewand van jouw badkamer situatie. Plan hier direct je afspraak in met Bo, Mark of Lianne om je te helpen met je douchewand. 

Een spiegel die perfect past in een wellness badkamer

De grote ronde spiegel met verwarming en led-verlichting voegt toe aan de zachte ambiance van deze badruimte. Dit komt door de ronde vorm die terugkomt in de rondingen van het bad, waskommen en de kranen. De specifieke spiegel die we in deze badkamer hebben gebruikt is de Rotondo spiegel in maat 120 cm

Verf en verlichting dragen bij aan je badkamer inrichting

De verf die we voor deze badkamer gebruiken is de kleur LAB Harbour van Vestingh Paint. Dit is een rauwe en intense kleur in een diep grijstint met een bruine nuance. Verlichting in je badkamer is essentieel als je de wens hebt om tot rust te komen in je badkamer. Voor deze badkamer gebruiken we spotjes met warm licht. Je wilt eigenlijk het natuurlijke zonnige daglicht van buiten nabootsen in je badkamer.

Details die zorgen voor rust in de wellness badkamer

Comfort draait daarnaast ook om luxe en details. Zachte handdoeken, natuurlijke accessoires en rijke geuren, zoals eucalyptus of lavendel. Zorg ervoor dat al je zintuigen dezelfde beleving ervaren als tijdens een dagje wellness.

Kom langs in ons Experience Center

Dompel jezelf onder in een wellness badkamer die spreekt tot al je zintuigen en die je prikkels laat ervaren die rustgevend op je werken. Ben je nieuwsgierig geworden naar de wellness-stijl badkamer? In het Mastello Experience Center hebben we deze badkamer nagebouwd in een andere badkamer situatie. Kom langs en laat je inspireren! Voor rondkijken in het Experience Center is het niet nodig om een afspraak te maken, maar door de drukte is het bij vragen en advies zeker aan te raden. Onze adviseurs nemen graag de tijd om samen te kijken naar passende oplossingen en mogelijkheden voor jouw wensen. Zien we je snel bij ons in de sample carner, waar je samen met Lianne gaat knutselen aan jouw droombadkamer? Plan hier direct je afspraak in met onze adviseurs Bo, Mark, Anouk of Lianne!

Producten uit deze look

Onze catalogi

Wil jij vanuit je luie stoel alle producten nog eens op je gemak bekijken? Download dan de catalogi van Mastello, Meir en/of Ritmonio. Bekijk al onze producten op het moment dat jij dat wil en raak geïnspireerd voor de inrichting van  je nieuwe badkamer. 

DOWNLOADS

Meer inspiratie

Inspiratie helpt ons om keuzes te maken die bij ons passen. Wat vind je  mooi, waar word je blij van? Meestal weten we niet direct wat willen maar wel wat we niet willen. Een mooi filter dat je helpt om uiteindelijk een keuze te maken die jou blij maakt. 

BEKIJK MEER