Zwarte fonteinkraan

Een fonteinkraan kan een kroonstuk zijn voor jouw toilet. Een fonteinkraan moet perfect passen bij de fontein wastafel, maar ook bij de sfeer die deze ruimte af moet geven. En wat is er nou mooier dan een mat zwarte luxe fonteinkraan in je toiletruimte of als wastafelkraan. Een fonteinkraan of toiletkraan is de perfecte kraan voor fonteinen. Dit komt vooral door het kleine formaat van de kraan en de fonteinkraan uitloop. De zwarte fonteinkranen kunnen hierdoor op meerdere plekken in huis worden geïnstalleerd. Niet alleen op het toilet en bij dubbele wastafels, maar ook als badkraan bij vrijstaande baden en als extra kraan in de keuken.

De fontein waskraan staat er bekend om dat het een kleine kraan is, die makkelijk overal bij kan worden geplaatst. Op elke plek waar je een extra kraan zou willen hebben, past een van onze mat zwarte fonteinkranen perfect.

Zwarte fonteinkranen kopen?

Voordat je een moderne fonteinkraan koopt is het belangrijk om na te denken over de ruimte waar je de kraan wilt installeren. Door op te meten hoeveel ruimte je hebt voor een zwarte fonteinkraan weet je of je op zoek bent naar een kraan met een korte uitloop, een lage uitloop of misschien wel een draaibare uitloop. Een fonteinkraan met een draaibare uitloop is bijvoorbeeld heel handig als je fontein heel klein is. Hierdoor kan je toch goed je handen inzepen, afspoelen én drogen.

Naast de keuze voor een soort uitloop is het ook goed om te bepalen of je kiest voor inbouw fonteinkranen of opbouw fonteinkranen. Een opbouw fonteinkraan is een wand fonteinkraan. Een opbouw fonteinkraan in mat zwart zou ook perfect zijn in plaats van een inbouw douchekraan of inbouw badkranen. Het moderne design maakt een badkamer helemaal af.

assortiment

Daarnaast heb je ook de keuze of je een zwarte fonteinkraan wilt hebben die je bedient door middel van een knop of een hendel. Ook zijn er zwarte zelfsluitende fonteinkranen, die worden bediend door middel van een druk op de knop. De zwarte fonteinkraan stopt dan automatisch met stromen.

Uit een zwarte fonteinkraan stroomt soms alleen koud water, als je een zwarte fonteinkraan wilt hebben met warm én koud water dan is het goed om even te checken of je het juiste product hebt geselecteerd. De meeste fonteinkranen of toiletkranen van Mastello zijn thermostatische kranen, die zowel warm als koud water geven. Ook voor een zwarte badkraan, zwarte toiletrolhouder of zwarte wastafelkraan kun je een keuze maken uit ons ruime assortiment!

Service van Mastello

Ben je niet op zoek naar een zwarte fonteinkraan of zwarte wastafelkraan, maar wel naar solid surface producten? Bij Mastello kan je terecht voor solid surface producten op maat.

Natuurlijk kun je bij ons ook terecht voor andere kleuren zoals een toiletkraan chroom in plaats van een mat zwarte variant. We helpen je graag bij het samenstellen van je perfecte droombadkamer en unieke toiletruimte. Bekijk naast onze fonteinkranen ook onze vrijstaande badkraan, opbouw badkranen, bad accessoires en de verhoogde wastafelkraan. Al onze producten worden bij je thuisbezorgd met een gratis levering.

Wil je meer weten over Mastello, kijk dan ook naar onze veelgestelde vragen en algemene voorwaarden! Bij de individuele producten kan je vinden hoeveel jaar garantie je hebt op ieder product. Heb je vragen over onze mat zwarte fonteinkranen of over onze andere producten? Onze klantenservice staat je graag te woord! Vind je het lastig om een fonteinkraan online te kopen? Natuurlijk kun je ook langskomen in onze showroom in Hilversum om onze producten in het echt te bekijken.