Een zonnige mediterrane badkamer

Een zonnige mediterrane badkamer

Een zonnige mediterrane badkamer

Droom je weleens weg bij het denken aan een vakantie in een mediterrane villa, omringd door azuurblauwe zeeën en het betoverende landschap? Je zou dan mogelijk willen dat dit gevoel nooit hoeft te eindigen. Goed nieuws: dat hoeft het ook niet! De mediterrane stijl brengt die eeuwige vakantievibes rechtstreeks naar je eigen badkamer. Geen jetlag, niet inchecken, gewoon pure ontspanning binnen handbereik. Maak in deze blog kennis met de wereld van mediterrane badkamers, waar comfort, rust en stijl samenkomen.

De Mediterrane magie ontcijferd

Tegels in een warme kleur, zonnestralen die door ramen naar binnen komen en de geur van de zilte zee: de essentie van een mediterrane stijl. Maar hoe kun je deze zonnige magie naar je badkamer halen? Begin met de vloer: tegels met warme bruintinten zijn onmisbaar in een mediterrane badkamer. Deze warme aardetinten voegen de warmte van de mediterraanse zon toe. Wil je een meer authentieke sfeer creëren, overweeg dan ook mozaïektegels in de kleuren van de zee.

Producten liever in het echt bekijken?

Kom langs in ons Experience Center.

ROUTEMAAK AFSPRAAK

Kies voor rustiek

Om warmte toe te voegen aan je mediterrane badkamer is het een idee om meerdere houten elementen terug te laten komen. Zoals een houten wastafelkast of een houten badkamerkast. Deze voegen een vleugje natuurlijke warmte toe die de rustieke sfeer van een mediterrane badkamer omarmt. Kijk ook naar rotan en rieten accessoires, zoals een rieten wasmand of een houten handdoekhouder. Deze functionele toevoeging maakt het verschil tussen een kale badkamer of één met een echte mediterrane sfeer.

Mediterrane badkamer met bad, douches en lampen

De finishing touch: accessoires en planten

Een mediterrane badkamer is pas compleet met de juiste accessoires. Kies voor zee-geïnspireerde decoraties zoals schelpen of terracotta kleurige details.
Daarnaast mogen planten niet ontbreken in een mediterrane badkamer. Denk aan opvallende maar rustige groene planten zoals varens of aloë vera voor een frisse toevoeging.

Mediterrane badkamers bij Mastello

Inmiddels ken je de magie van een mediterrane badkamers en kunnen we ons voorstellen dat je niet kunt wachten om de warme mediterrane zon in huis te halen met een nieuwe badkamer. Onze collectie omvat unieke badkamerproducten die perfect passen bij deze stijl. Van waskommen in de kleur “musk” tot de mooiste teakhouten badkamermeubels: we hebben alles wat je nodig hebt om je badkamer om te toveren in een mediterrane oase.

Wastafelblad met waskom in mediterrane stijl

Wil je onze mediterrane badkamerproducten in het echt zien? Bezoek dan onze Experience Center in Hilversum, waar onze experts je graag helpen bij het realiseren van je mediterrane badkamer. Het begint allemaal met een eerste bezoek. Dus, waar wacht je nog op? Laat je inspireren en maak een afspraak om onze showroom te bezoeken!

MAAK AFSPRAAK

Producten uit het verhaal