De meest trendy waskommen: beton, rvs & solid surface

Inspiratie voor het kopen van een trendy waskom

Dat we bij Mastello verliefd zijn op waskommen, is je vast niet ontgaan. De vaak vriendelijke, ronde lijnen maken de waskom een speelse toevoeging op het badmeubel. Daarnaast zorgt de waskom voor wat extra ruimte rond de wastafel. De waskom heeft een hoop te bieden dus! Omdat we iedereen een mooie waskom in de badkamer (of het toilet) gunnen, hebben we ons assortiment flink uitgebreid. Zo vind je vanaf nu de enige echte betonnen waskommen van NoodCo, de rvs en solid surface waskommen van Mastello in ons aanbod. We geven je graag een korte introductie.

Gekleurde betonnen waskommen van NoodCo

Dat functie en kleur in de badkamer feilloos samengaan, bewijzen de betonnen waskommen van NoodCo. De waskommen worden in Australië met de hand gemaakt van het beste beton en gepigmenteerd met de hoogste kwaliteit chemicaliënvrije kleurstof. Met de eigentijdse rondingen en verfijnde randen zetten de waskommen van Nood een nieuwe standaard voor gekleurde betonnen waskommen. De gladde, gebogen hoeken en het ultrafijne beton creëren de perfecte designafwerking voor de luxe badkamer.

Naast de esthetische kenmerken worden de betonnen waskommen ook geroemd om de duurzame eigenschappen. Zo werkt Nood met een speciale mix aan ingrediënten die ieder voor zich bijdragen aan het verbeteren van de betonsterkte, watertolerantie, kleur, duurzaamheid en meer. Het resultaat is een kleurvaste, slijtvaste en waterdichte betonnen waskom die garant staat voor een jarenlange ervaring.

De gekleurde waskommen van Nood zijn perfect te combineren met de wastafelkranen van Meir en de teakhouten badmeubels van Mastello.

Producten liever in het echt bekijken?

Kom langs in ons Experience Center.

ROUTEMAAK AFSPRAAK

RVS waskommen van Mastello

Als we het hebben over rvs ofwel ‘roestvast staal’, is er geen reden meer om de keuze van de kleur te beperken tot zilvergrijs. Mastello biedt namelijk sinds kort rvs waskommen aan in een breed spectrum aan kleuren, zoals mat wit en zwart, gun metal en geborsteld nikkel, messing en goud. De opvallende kleuren in combinatie met de verfijnde vormgeving maken deze waskommen een masterpiece in de badkamer.

De rvs waskommen worden niet alleen geprezen om hun fraaie vormgeving, maar ook om de kleurvaste eigenschappen en lange levensduur. Zo zijn de rvs waskommen in gun metal en geborsteld nikkel, messing en goud voorzien van een PVD-coating, het summum op het gebied van bestaande afwerkingen. Vlekken en krassen zijn hierdoor verleden tijd.

Solid surface waskommen van Mastello

Ook te vinden in ons aanbod zijn de trendy solid surface waskommen van Mastello: een verfrissing in de badkamer. De waskommen bestaan volledig uit solid surface, een materiaal dat zich zeer perfect houdt in vochtige ruimtes zoals de badkamer. De soft look van de waskommen draagt bij aan het verfijnde design en brengt licht, warmte en rust in de ruimte.

Wij zijn niet alleen fan van de solid surface waskommen vanwege het uiterlijk, maar ook om de duurzame karakteristieken. Zo is het materiaal volledig massief, slijtvast en kan het tegen stootjes. Deze eigenschappen zorgen ervoor dat je een geruime tijd kunt genieten van je kom, ofteweel een langelevensduur is in your hands.

Combineer de solid surface waskom met de teakhouten badkameraccessoires van Mastello en trek de moderne, natuurlijke uitstraling door in de gehele badkamer.

De nieuwste waskommen zijn nú beschikbaar bij Mastello. Ontdek ze zelf!

MAAK AFSPRAAK

Producten uit het verhaal