Zwarte keukenkraan

Bent u op zoek naar een zwarte keukenkraan? Dan bent u bij Mastello aan het goede adres! Wij beschikken over een ruim assortiment waar gegarandeerd een zwarte keukenkraan voor u tussen zit. Bij ons koopt u geen standaard kranen, maar zeer stijlvolle mat zwarte keukenkranen die uw keuken een ware kwaliteitsimpuls geven. Van keuken- en wastafelkranen, tot wandmengkranen en uitlopen en dat allemaal in verschillende soorten en maten..

Meir zwarte keukenkranen

Koopt u bij ons een zwarte keukenkraan, dan krijgt u altijd het beste van het beste. Wij verkopen onder andere producten van het Australische merk Meir. Mastello is de officiële verkoper en enige verkoper van Meir producten in Europa in het assortiment zwarte keukenkranen. Deze producten kenmerken zich door hun massieve constructie en industriële uitstraling. Daarnaast zijn de zwarte keukenkranen makkelijk in gebruik. Alle producten van deze top lijn zijn een ware toevoeging aan uw keuken. Het voordeel van bestellen bij Mastello is dat u niet lang hoeft te wachten op uw zwarte keukenkraan. Mastello levert binnen 10 werkdagen u zwarte kraan en u betaalt nooit verzendkosten!

Pure ambacht

De producten van Meir zijn ontworpen door de beste architecten en gemaakt volgens de hoogste standaarden en dat alles in een jasje van modern design. Het binnenwerk is keramisch en de buitenkant is prachtig mat zwart afgewerkt. De producten van Meir zijn niets anders dan pure ambacht. U krijgt maar liefst 10 jaar garantie op het gebruik in het huishouden, 3 jaar garantie op de binnenwerken en 1 jaar garantie op de onderdelen. Dit zijn garanties die u ergens anders niet gaat krijgen. Met de zeer goede prijs-kwaliteitverhouding wordt een zwarte keukenkraan kopen wel heel aantrekkelijk.

Afwerking keukenkraan zwart

De producten van Meir zijn gegalvaniseerd afgewerkt. Dat is een erg groot voordeel ten opzichte van andere afwerkingen zoals spuitwerk of poedercoat. Door de gegalvaniseerde afwerking heeft de zwarte keukenkraan een zeer sterke vlakke toplaag. Deze toplaag brokkelt niet af ten opzichte van de andere afwerkingen. Mocht er onverhoopt toch een krasje op komen dan kunt u deze zelfs eenvoudig wegwerken met een zwarte stift. Een zwarte keukenkraan is daarom een erg goede en duurzame keuze voor de lange termijn!

Afspraak maken voor een zwarte keukenkraan

Kiest u voor kwaliteit? Dan kiest u voor de zwarte keukenkranen van Meir, exclusief verkrijgbaar bij Mastello! Wilt u de producten komen bekijken? Kom dan gerust langs in onze showroom, ook op afspraak in de avonden en in het weekend geopend. Neem voor vragen of het maken van een afspraak gerust telefonisch contact met ons op via 035-7502882 of stuur een e-mail naar info@mastello.nl. Wij staan u graag te woord en helpen u in de zoektocht naar de voor u ideale zwarte keukenkraan.