Zwarte keukenkraan

Bent u op zoek naar een zwarte keukenkraan? Dan bent u bij Mastello aan het goede adres! Wij beschikken over een ruim assortiment waar gegarandeerd een zwarte keukenkraan voor u tussen zit. Bij ons geen standaard kranen, maar zeer stijlvolle mat zwarte keukenkranen die uw keuken een ware kwaliteitsimpuls geven. Van keuken en wastafel kranen tot wandmeng kranen en uitlopen en dat allemaal in verschillende soorten en maten.

Meir

Koopt u bij ons een zwarte keukenkraan, dan krijgt u altijd het beste van het beste. Wij verkopen onder andere producten van het Australische merk Meir. Mastello is officieel en enige verkoper in Europa van het assortiment zwarte keukenkranen van Meir. Deze producten kenmerken zich door hun massieve constructie en industriële uitstraling en zijn makkelijk in gebruik. Alle producten van deze toplijn zijn een ware toevoeging aan uw keuken. En u hoeft niet lang te wachten op uw zwarte keukenkraan, want Mastello levert binnen 10 werkdagen en u betaald geen verzendkosten!

Pure ambacht

De producten van Meir zijn ontworpen door de beste architecten en gemaakt volgens de hoogste standaarden en dat alles op basis van een modern design. Het binnenwerk is keramisch en de buitenkant is prachtig mat zwart afgewerkt, niets anders dan pure ambacht. U krijgt liefst 10 jaar garantie op het gebruik in het huishouden, 3 jaar op de binnenwerken en 1 jaar op de onderdelen. Dit zijn garanties die u ergens anders niet gaat krijgen. Met de zeer goede prijs-kwaliteitverhouding wordt een zwarte keukenkraan kopen zo wel heel aantrekkelijk.

Afwerking

De producten van Meir zijn gegalvaniseerd afgewerkt. Dat is een erg groot voordeel ten opzichte van andere afwerkingen zoals spuitwerk of poedercoat. Door de gegalvaniseerde afwerking heeft de zwarte keukenkraan een zeer sterke vlakke toplaag. Deze toplaag brokkelt niet af ten opzichte van de andere afwerkingen. Mocht er onverhoopt toch een krasje op komen dan kunt u deze zelfs eenvoudig wegwerken met een zwarte stift. Het is daarom een erg goede en duurzame keuze voor de lange termijn!

Afspraak maken

Kiest u voor kwaliteit? Dan kiest u voor een zwarte keukenkraan van Meir, exclusief verkrijgbaar bij Mastello! Wilt u de producten komen bekijken? Kom dan gerust langs in onze showroom, ook op afspraak in de avonden en in het weekend geopend. Neem voor vragen of het maken van een afspraak gerust telefonisch contact met ons op via 035-7502882 of stuur een e-mail naar info@mastello.nl. Wij staan u graag te woord en helpen u in de zoektocht naar de voor u ideale zwarte keukenkraan.