Zwarte keukenkraan

Ben je op zoek naar een zwarte keukenkraan? Dan ben je bij Mastello aan het goede adres! Wij beschikken over een ruim assortiment waar gegarandeerd een zwarte keukenkraan voor je tussen zit. Bij ons koopt je geen standaard kranen, maar zeer stijlvolle mat zwarte keukenkranen die jouw moderne keuken een ware kwaliteitsimpuls geven. Van keuken- en wastafelkranen, tot wandmengkranen en uitlopen en dat allemaal in verschillende soorten en maten.

Meir zwarte keukenkranen

Koop je bij ons een zwarte keukenkraan, dan krijgt je altijd het beste van het beste. Wij verkopen onder andere producten van het Australische merk Meir. Mastello is de officiële verkoper en enige verkoper van Meir mat zwarte kraan in Europa in het assortiment zwarte keukenkranen. Deze producten kenmerken zich door hun massieve constructie en industriële uitstraling. Daarnaast zijn de zwarte keukenkranen makkelijk in gebruik. Alle producten van deze top lijn zijn een ware toevoeging aan jouw keuken. Het voordeel van bestellen bij Mastello is dat je niet lang hoeft te wachten op jouw zwarte keukenkraan. Mastello levert binnen 10 werkdagen jouw zwarte kraan en je betaalt nooit verzendkosten!

Pure ambacht

De producten van Meir zijn ontworpen door de beste architecten en gemaakt volgens de hoogste standaarden en dat alles in een jasje van modern design. Het binnenwerk is keramisch en de buitenkant is prachtig mat zwart afgewerkt. De producten van Meir zijn niets anders dan pure ambacht. Je krijgt maar liefst 10 jaar garantie op het gebruik in het huishouden, 3 jaar garantie op de binnenwerken en 1 jaar garantie op de onderdelen. Dit zijn garanties die je ergens anders niet gaat krijgen. Met de zeer goede prijs-kwaliteitverhouding wordt een zwarte keukenkraan kopen wel heel aantrekkelijk.

Afwerking keukenkraan zwart

De producten van Meir zijn gegalvaniseerd afgewerkt. Dat is een erg groot voordeel ten opzichte van andere afwerkingen zoals spuitwerk of poedercoat. Door de gegalvaniseerde afwerking heeft de zwarte keukenkraan een zeer sterke vlakke toplaag. Deze toplaag brokkelt niet af ten opzichte van de andere afwerkingen. Mocht er onverhoopt toch een krasje op komen dan kunt je deze zelfs eenvoudig wegwerken met een zwarte stift. Een zwarte keukenkraan is daarom een erg goede en duurzame keuze voor de lange termijn!

Assortiment keukenkraan matzwarte

Buiten onze prachtige zwarte keukenkranen, hebben we ook prachtige zwarte wastafelkranen, zwarte fonteinkranen en zwarte badkranen in onze assortiment. Deze kranen hebben zowel uittrekbare uitloop als een draaibaar uitloop. Ook kan je bij ons terecht voor een rvs keukenkraan, rvs badkraan of een Solid Surface product. Wij helpen je graag met het uitkiezen van de juiste product.

Afspraak maken voor een zwarte keukenkraan

Kiest je voor hoge kwaliteit? Dan kies je voor de keukenkraan matzwarte van Meir, exclusief verkrijgbaar bij Mastello! Wil je de producten komen bekijken? Kom dan gerust langs in onze showroom, ook op afspraak in de avonden en in het weekend geopend. Neem voor vragen of het maken van een afspraak gerust telefonisch contact met ons op via 035-7502882 of stuur een e-mail naar info@mastello.nl. Wij staan je graag te woord en helpen je in de zoektocht naar de voor jouw ideale zwarte keukenkraan. Voor in het toilet hebben wij een zeer mooie zwarte toiletrolhouder in ons assortiment!