Zwarte wastafelkraan

Een zwarte wastafelkraan is iets wat u niet vaak ziet in een badkamer of toilet. Laten wij nu heel toevallig een behoorlijk groot assortiment aan zwarte wastafelkranen op voorraad hebben. In diverse soorten en maten en al verkrijgbaar vanaf €161. U zult zeker weten complimenten krijgen van mensen die op bezoek komen, want deze ‘zwarte parels’ zijn stoer, robuust en erg opvallend vanwege de mat zwarte afwerking. Geef uw zwarte badkamer of toilet daarom een kwaliteitsimpuls met een zwarte wastafelkraan uit het assortiment van Mastello!

Meir

Wij verkopen zwarte wastafelkranen van het Australische merk Meir. Dit merk wordt in slechts vijf landen over de hele wereld verkocht en Mastello is de officiële en enige verkoper ervan in Europa. Deze producten zijn nergens anders verkrijgbaar dus maak gebruik van deze schaarsheid! De producten van Meir kenmerken zich door de massieve messing constructie en de industriële uitstraling, daarnaast zijn ze makkelijk schoon te maken door de vlakke toplaag. Indien u een zwarte wastafelkraan bestelt heeft u deze binnen 10 werkdagen in huis en betaalt u ook nog eens geen verzendkosten!

Pure ambacht

Alleen de beste Australische architecten hebben de producten van Meir ontworpen en ze zijn gemaakt volgens de hoogste standaarden met een subliem en strak design als eindresultaat. Met binnenwerk van keramiek en een buitenkant die prachtig mat zwart is afgewerkt kunt u dit niet anders dan pure topkwaliteit ambacht noemen. Daarnaast zijn garanties ook om van te smullen. U krijgt liefst tien jaar garantie op het gebruikt van de zwarte keukenkraan, drie jaar op de binnenwerken en één jaar op de onderdelen. Tel daarbij op de zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding, en de keuze is gemaakt!

Afwerking

Wat veel mensen niet weten is dat een afwerking van een wastafelkraan erg belangrijk is aangezien deze intensief gebruikt wordt. Onze producten zijn duurzaam gegalvaniseerd afgewerkt. Ten opzichte van de doorgaans andere afwerkingen zoals poedercoat of spuitwerk is dit een zeer groot voordeel in onderhoud en houdbaarheid. Door de gegalvaniseerde afwerking heeft de zwarte wastafelkraan een erg sterk vlakke toplaag die niet afbrokkelt na intensief gebruikt, wat bij de andere afwerkingen doorgaans wel gebeurt naar verloop van tijd. Mocht u er onverhoopt toch een krasje op krijgen dan kunt u deze zelfs met een zwarte stift eenvoudig wegwerken. Al met al een zeer goede en duurzame keuze voor de lange termijn!

Afspraak maken

Wilt u graag een zwarte wastafelkraan met eigen ogen komen bekijken? Geen probleem. Wij zijn zelfs op afspraak geopend in de avond of in het weekend. Indien u een afspraak wilt maken of gewoon een vraag heeft, neem dan gerust telefonisch contact met ons op via 035-7502882 of stuur een e-mail naar info@mastello.nl. Daarnaast kunt u ook snel en eenvoudig online bestellen.