Dé kleur van 2024: Peach Fuzz

Dé kleur van 2024: Peach Fuzz

In 2024 omarmt de kleurwereld de frisse gloed van Peach Fuzz, een prachtige perzikoranje tint die een spontane en zelfverzekerde sfeer brengt. Onlangs bekendgemaakt door Pantone en Farrow & Ball, brengt deze trendsettende kleur een beetje zomer naar jouw badkamer! Ontdek hoe je deze kleurrijke energie naar je eigen badkamer kunt brengen, met de juiste producten en opvallende combinaties!


Verrijk je badkamer met de zachte kleur van perziken

Farrow & Ball, een pionier in kleur en decoratie, leidt met zijn opvallende kleuren de weg naar een zachte, warme, maar frisse sfeer. De frisse kleur van 2024, Peach Fuzz, is een opvallend en zomers alternatief voor neutrale kleuren zoals wit en beige. In onze badkamerselectie brengen we deze frisse tint tot leven, door hem te combineren met onze Pastel Peach betonnen waskommen van Nood. Beschikbaar in verschillende modellen, voegen deze waskommen een vleugje handgemaakte charme toe aan je Peach Fuzz badkamer!

Producten liever in het echt bekijken?

Kom langs in ons Experience Center.

ROUTEMAAK AFSPRAAK


Pantone's fruitig oranje voor zomerse gezelligheid

Pantone, het toonaangevende Color Institute, onthult de warmte en gezelligheid van deze fruitig-oranje kleur als dé kleur van het jaar 2024. Deze gezellige teint straalt spontaniteit en zelfverzekerdheid uit, waardoor het een perfecte keuze is om je badkamer te transformeren. Combineer de Peach Fuzz kleur met de witte Ritmonio kranen, die exclusief verkrijgbaar zijn in ons Experience Center. Dit is de ideale tegenhanger, die een harmonieus contrast biedt met de frisse tonen van Peach Fuzz.

Peach fuzz waskom

De kunst van combinaties in een Peach Fuzz badkamer

Leer de kunst van opvallende combinaties kennen door de Pastel Peach betonnen waskommen van Nood te combineren met een stijlvol geribbeld bad en Peach Fuzz details. Deze gedurfde kleurkeuze geeft je badkamer niet alleen een unieke uitstraling, maar biedt ook een opvallende look die je op niet veel plekken ziet. Door verschillende kleuren en texturen met elkaar te combineren, creëer je een badkamer die je niet vaak tegenkomt!


Een tijdloos accent aanbrengen

Een Peach Fuzz badkamer komt tot leven met subtiele details. Ontdek het tijdloze karakter van witte Ritmonio kranen, die je kunt vinden in ons Experience Center. Deze kranen voegen een frisse touch toe aan je badkamer, waardoor een perfecte balans ontstaat tussen modern design en zomerse fruitkleuren.


Peach Fuzz kleuren laten terugkomen in de badkamer

Om de Peach Fuzz stijl volledig te omarmen, ben je mogelijk op zoek naar badkamermeubels in deze exacte kleur. In ons huidige assortiment kun je al diverse producten vinden in een opvallende peachkleur, maar binnenkort komt er nog meer moois aan in deze frisse zomerkleur. Wil je alvast in de fruitige Peach Fuzz sfeer komen? Kijk dan alvast naar onze waskommen van Nood in combinatie met een geribbeld bad voor zomerse inspiratie. Deze producten zijn niet alleen prachtig op zichzelf staand, maar ook een opvallende en unieke samenstelling van kleur en textuur.

Geribbeld Mastello Flow bad

Breng een bezoekje aan ons Experience Center

Peach Fuzz “meets” kwalitatieve badkamermeubels! Ontdek de veelzijdigheid van de Pantone kleur van het jaar: Peach Fuzz! Bezoek ons Experience Center en laat je inspireren door de levendige kleuren en tijdloze designs die je badkamer een zomers tint geven!

MAAK AFSPRAAK

Producten uit het verhaal