Onze nieuwe modulaire badkamermeubels: stel ze nu samen

Mastello Boudoir Green badkamer met modulair badkamermeubel ribbed oud roze

Badkamermeubels van de hoogste kwaliteit, in veel verschillende unieke kleuren met een modulair karakter waardoor je snel van kleur kunt wisselen zonder veel moeite. Een hele mond vol. Maar dat is preciés wat Mastello recent aan zijn assortiment toevoegde. In deze blog leggen we je graag uit wat deze nieuwe badkamermeubels precies inhouden en vooral hoe jij het perfecte meubel voor in de badkamer kunt samenstellen. 

Mastello’s eigen vakwerk

In steeds veel meer huishoudens en ontwerpen van stylisten speelt de badkamer een belangrijke rol. Een trend die we bij Mastello natuurlijk met volle enthousiasme aanmoedigen. Want wat kan een badkamer een belangrijke rol spelen. Na een heerlijke nacht rustig wakker worden, of juist een drukke dag letterlijk van je af laten spoelen. Badkamermeubels zijn daarbij belangrijker dan je zult denken: ze zijn vaak groot en bepalen snel de ruimte. Naast de uitgebreide kranen in de meest uiteenlopende kleuren, hebben we daarom de laatste tijd onze krachten gebundeld en ontwikkelden we zelf een lijn badkamermeubels. Naast onze bekende kwaliteit en duurzame karakter, moest daar gebruiksgemak van groot belang zijn. Dit pakten we dan ook grondig aan!

Producten liever in het echt bekijken?

Kom langs in ons Experience Center.

ROUTEMAAK AFSPRAAK

Wat maakt deze meubellijn uniek?

Hoe je het gebruiksgemak precies terugziet in deze meubels? De modulaire badkamerlijn zegt het met zijn naam eigenlijk al zelf. Zodra je de basis van onze wastafelkast aanschaft en deze met een van de vele verschillende frontjes en panelen bekleed, kun je deze laatsten na enige tijd gemakkelijk verwisselen. Eerst gekozen voor een beton groen badkamermeubel? Maar nu je oog laten vallen op de zachte cappuccino-kleurige badmeubels? Met onze modulaire meubellijn hoef je niet het hele meubel te vervangen, maar vervang je enkel de losse onderdelen. 

Deze meubels kan jij kiezen

Deze gloednieuwe meubellijn voor in de badkamer bevat veel verschillende soort meubels. Beginnend bij het wastafelmeubel die we hiervoor al even bespraken. Deze onderkast is geheel naar eigen wens in te delen: we bieden breedtes aan van 60 tot maar liefst 180 cm. En voor hoeveel lades kies jij? Zowel een zwarte Bloom als een zwarte Duuk met dubbele rij lades zijn naar wens in te delen. Daarbij geldt voor deze wastafelmeubels dus dat de panelen gemakkelijk te vervangen zijn.


Bij de lange badkamerkast voor naast dit meubel kun je de panelen niet vervangen, maar wel in precies dezelfde kleur bestellen. Handig! Berg hierin zonder na te denken al je badkamerspullen op. Het plaatje van de matchende meubels maak je af door een wastafel in exact dezelfde kleur te bestellen. Daarbij kunnen wij zelfs de afvoerplug in eenzelfde kleur leveren. Wat wil je nog meer? 

Modulaire badkamermeubel Duuk

Een greep uit de kleuren

De keuze aan modellen in diverse maten is dus heel breed, maar laat ons je ook meenemen in het kleurenpalet. Sommige kleuren als matzwart of wit zullen je misschien niet verrassen, maar wat denk je naast beton groene en cappuccino-kleurige meubels van:

  • Oud roze badkamermeubels: deze zachtroze kleur is perfect voor degene die op zoek is naar meer retromeubels: zeker als je het badkamermeubel niet ophangt (standaard), maar kiest voor de retro pootjes (in dezelfde kleur!). 
  • Beige badkamermeubels: naast de cappuccino-kleur, hebben we ook de iets lichtere beige meubels, zoals de beige badkamerkast.
  • Eikenhouten badkamermeubels: eiken vind je tegenwoordig echt niet meer alleen op de vloer, want bekijk zeker ook onze -met echt hout afgewerkte- eikenhouten badkamermeubels!
  • Walnoothouten badkamermeubels: mag het een tintje donkerder? Naast eiken- bieden we ook walnoothouten meubels aan. Alleen de wastafels niet natuurlijk.

Extra effect

Bij Mastello begrijpen we dat elke klant zijn of haar eigen woonwensen heeft. Daarom hebben we onze eigen modulaire badmeubellijn ontwikkeld met niet alleen een breed kleurenpalet aan keuzes, maar ook het oppervlak is er in meerdere vormen. Naast de vlakke panelen zijn de fronten van alle meubels ook met een ribbed oppervlak beschikbaar: extra bijzonder en in weinig badkamers te vinden! Net zoals bij onder andere kleding, krijgen de panelen een ribbelig oppervlak. Dit geeft een geweldig 3D-effect en versterkt het karakter van de retro badkamermeubels. Voor iedereen die iets bijzonders, maar ook nieuw wilt. Hip!

Kies voor duurzaamheid

Zodra je een meubel uit onze lijn bestelt, kies jij automatisch voor duurzaamheid. Bij Mastello geloven we in duurzaamheid. Sinds 2009 halen we de meest duurzame en stijlvolle producten naar Nederland om onze missie te vervullen. We streven naar een zo lang mogelijke levensduur van onze producten, zodat jij er zo lang mogelijk van kunt genieten. Daarom zijn deze modulaire badmeubels met een zeer sterke transparante polyurethaan finish lak afgewerkt. Hierdoor krijg jij een zeer sterke en duurzame afwerking van jouw nieuwe badmeubels.

Kan ik het ook mixen?

Zoals je -hopelijk- van ons weet: bij ons is niks te gek. We spraken eerder in dit blog over meubels die perfect op elkaar aansluiten, maar van ons mag je de kleuren uiteraard ook mixen! Speel met gelijke warme kleuren, of breng juist contrast aan. De meubels zijn écht helemaal naar eigen wens in te delen. 

Kunnen wij je helpen?

Als het goed is weet je nu alles over onze nieuwe modulaire badkamermeubels. Vind je het zelf wat ingewikkeld om uit alle opties te kiezen? Dan verwelkomen we je natuurlijk heel graag. Zeker ook als jij voor een klant de interieurkeuzes moet maken. Daarover gesproken: wist je dat wij ook cursussen geven voor interieurstylisten? Dat vinden we echt te gek om te doen. Hiermee zorgen we ervoor dat de badkamer niet vergeten wordt in het ontwerp. Ook bij jou niet?

MAAK AFSPRAAK

Producten uit het verhaal