De mooiste badkamerstijlen voor gouden kranen

Inspiratie voor het toevoegen van gouden kranen in je badkamer

Een gouden kraan, de een vindt het te heftig, de ander kan er alleen maar van dromen. Wij van Mastello behoren tot die laatste groep. Wij zien dat gouden kranen een badkamer net dat beetje extra kunnen geven. Je hebt geen prullaria meer nodig, een gouden kraan en een mooie tegel is voldoende. Ben jij een groot fan van gouden kranen, of weet je juist nog niet wat je er mee aan moet? Mooi, want in beide gevallen kan deze blog je een uitkomst bieden. Wij vertellen je in welke badkamerstijlen de gouden kraan op z’n mooist is. Die gouden kraan is dichterbij dan je denkt!

Gouden kranen in een marmeren badkamer

Een gouden kraan kom je niet in iedere badkamer tegen. Toch kun je gouden kranen op verschillende manieren combineren. Een gouden kraan in een marmeren badkamer is een van onze favorieten. Marmer kom je vaak tegen in een moderne badkamer met niet al te veel tierelantijntjes. Vooral wit marmer matcht erg mooi met een gouden kraan. Ben jij een van de gelukkigen met een bad in de badkamer? En komt marmer voor in jouw straatje? Ga dan voor een unieke gouden badkraan. Je kunt een lange slanke vrijstaande kraan buiten het bad plaatsen, maar je kunt ook een gouden kraan met ronde uitloop nemen die je kunt bevestigen aan een marmeren wand. Die laatste, zie je hieronder in combinatie met een gouden handdouche en wandmengkraan. Een plaatje, nietwaar?

Producten liever in het echt bekijken?

Kom langs in ons Experience Center.

ROUTEMAAK AFSPRAAK

Gouden kranen en donkere wanden

Een gouden kraan kun je ook mooi gebruiken als ‘accentkleur’, in het bijzonder in combinatie met donkere wanden. Zo kun je een gouden kraan combineren met een donkergroene tegel in de douche, of een grijze muur boven de wastafel. Accentkleuren kunnen voor meer pit, ofwel meer spanning, in je interieur zorgen, en zo voor meer dynamiek. Zo komen gouden elementen beter tot hun recht op een donkere muur en andersom. Badkamerelementen die elkaar versterken, dat zien we bij Mastello maar al te graag. Combineer een gouden wandkraan met kruisknoppen met een keramische waskom, of combineer een gouden douchekop of gouden douchekraan met een donkere tegel. Wat betreft de andere elementen in je badkamer: less is more, laat de gouden kranen hun werk doen!

Gouden kranen in een zwart-wit interieur

Een combinatie in zwart en wit komt veel voor in de badkamer. Zwarte en witte elementen zijn een veilige keuze, maar de badkamer kan hierdoor wat minder dynamiek hebben. Gouden kranen kunnen hierin een verschil maken. Goud en zwart zijn mooie accentkleuren, kleuren die elkaar benadrukken. Toch denken veel mensen dat een combinatie tussen goud en zwart goedkoop zal ogen. Jammer, want een gouden wastafelkraan en zwarte badkraan kunnen je badkamer net dat beetje extra geven. Vind je een gouden kraan toch wat spannend? Dan adviseren we je een gouden kraan met een matte afwerking te gebruiken, in plaats van een gouden kraan met een glanzende touch. Glans kan namelijk soms wat kitscherig overkomen. De gekleurde kranen van Mastello zijn allen voorzien van een matte afwerking. De mat gouden afwerking geeft een zwart-wit interieur een luxe uitstraling en zorgt er bovendien voor dat je jarenlang kunt genieten van je gouden kranen, onze kranen zijn namelijk zeer slijtvast. Wat wil je nog meer?

Wil jij het totaalplaatje aan gouden kranen in je badkamer? Ga dan voor een gouden regendoucheset in je doucheruimte en een gouden wastafelkraan op je badmeubel. Je kunt je badkamer zelfs nog aanvullen met een gouden toiletborstel of een sierlijk gouden handdoekhaakje.

Wil jij je badkamer vernieuwen, of wil je je badkamer door middel van een aantal kleine aanpassingen een upgrade geven? Begin dan met een gouden kraan! Wij hopen dat we je met deze tips weet hoe je een gouden kraan het best kunt toevoegen aan je badkamer interieur. Voor welke badkamerstijl ga jij?

MAAK AFSPRAAK

Producten uit het verhaal