Onze nieuwe baden: Icon-isch!

Blog nieuwe baden

Baden van hoogste kwaliteit, in diverse kleuren en materialen beschikbaar. Transparant roze met een kleurtje, baden met ribbels en unieke vormen. Mastello heeft een nieuwe badencollectie toegevoegd aan zijn assortiment en die mag er zeker zijn! 

In dit blog laten we je kennismaken met deze eye-catching baden, leggen we je graag uit wat deze baden zo uniek maakt en hoe je ze in je eigen badkamer kunt integreren. Lees je mee om inspiratie op te doen?

Mastello’s eigen baden collectie

In steeds meer huishoudens wordt de badkamer gezien als een ruimte om in tot rust te komen. Een ruimte om even een moment voor jezelf te pakken en een wellness moment te creëren. Een trend die we bij Mastello natuurlijk met enthousiasme aanmoedigen. Want na een drukke dag is niks lekkerder dan jezelf een rust moment gunnen. Daarom willen wij bij Mastello altijd badkamers samenstellen die passen bij de levensstijl van de gebruikers. Wanneer je in een Mastello badkamer binnenkomt, dan moet de beleving van de badkamer je even meenemen naar een andere wereld, zoals naar de heerlijke stranden van Ibiza. Om deze beleving te kunnen creëren, zijn baden veel belangrijker dan je denkt. Baden zijn vaak groot, zwaar, ruimtevullend, wit en voor de beleving die je wilt creëren niet altijd passend of esthetisch mooi. Dit is niet het geval met Mastello’s baden collectie. Deze badencollectie draagt naast de kranen en badkamermeubels iets bij aan de beleving van je badkamer. Uiteraard zijn deze baden van de hoogste kwaliteit, zoals je van ons gewend bent. 

Wat maakt deze badencollectie speciaal?

De hoge kwaliteit in combinatie met het uitgesproken design van Nederlandse bodem is wat deze badencollectie uniek maakt. In totaal zijn er 5 nieuwe series baden toegevoegd aan het assortiment met ieder een uniek karakter en samenstelling. Dus voor iedere badkamer en levensstijl is er wel een perfecte match. Op zoek naar een transparant roze bad of een wit bad dat je mooi in de hoek van je badkamer kan plaatsen? Er zit vast een geschikt model voor je bij.

Producten liever in het echt bekijken?

Kom langs in ons Experience Center.

ROUTEMAAK AFSPRAAK
 

Maak kennis met de 5 verschillende baden series

Deze gloednieuwe badenlijn bevat diverse soorten baden. De keuze aan modellen, kleuren en maten is breed. Laat ons je daarom meenemen in de 5 lijnen.

Breez collectie

De Breez collectie bestaat uit 5 verschillende acryl baden die variëren van vrijstaande, half vrijstaande en hoekbaden. Deze Mastello baden zijn gemaakt van hoogwaardig acryl met door en door kleuring en dit zorgt ervoor dat het bad zijn kleur behoudt. Naast de hoge kwaliteit zijn de Breez baden dubbelwandig. Dubbelwandig acryl zorgt ervoor dat het badwater extra lang warm blijft en je dus extra lang van je rustmoment kunt genieten.

Flow collectie

De Flow collectie is kenmerkend door de unieke geribbelde afwerking. Het acryl bad doet mensen vaak denken aan het papiertje dat om een cupcake zit. En een lekkernij voor het oog, dat is dit bad zeker! De retro afwerking die helemaal past in de interieurstijlen van nu is perfect te combineren met onze retro badkamermeubels. Dit retro bad is in vrijstaande, half vrijstaande en hoekbad verkrijgbaar. 

Amaze collectie

Het woord zegt het al: AMAZE-ing. En dat is dit driehoekige acryl bad met zachte rondingen zeker. Het bad voelt zacht en comfortabel aan tegen de huid door het zachte acryl. Het bad biedt genoeg ruimte door het formaat. Wanneer je op zoek bent naar een groter formaat vrijstaand bad, dan is dit een perfecte match. Het Amaze bad is alleen verkrijgbaar in de showroom.

Boho collectie

De Boho-collectie is in vergelijking met het ontwerp vergelijkbaar met de baden uit de Breez-collectie. Het verschil tussen deze twee badenseries zit in het materiaal. De Boho collectie is gemaakt van Solid Surface, wat een robuust en sterk materiaal is door de samenstelling. In het materiaal zitten geen minuscule openingen die ervoor zorgen dat het bad slijtvast, vlekwerend en schoon is. Dit komt doordat andere materialen zich moeilijk aan solid surface kunnen hechten. De Boho-collectie is alleen verkrijgbaar in de showroom.

Icon collectie

De Icon collectie is zoals de naam al zegt Iconisch en HOT! Het is een designstatement in je badkamer die echt UNIEK is! De Icon-collectie is een transparant vrijstaand bad met een kleur. Deze baden zijn gemaakt van resin oftewel epoxyhars. Epoxy is ultrasterk door de twee componenten: hars en een vloeibare verharder. Het is zelfs zo stevig dat het een druk-en treksterkte heeft die twee keer groter is dan beton! Door de hoge kwaliteit met door en door kleur blijft de roze of zwarte kleur van het bad mooi.

Mastello transparant zwart Icon bad

De keuze is reuze, maar laat ons je ook meenemen in het kleurenpalet en een aantal geliefde favoriete baden. Wat denk je van:

  • Geribbelde witte baden: deze geribbelde witte acryl baden uit de Flow-badencollectie is perfect voor degene die op zoek is naar een retro of uitgesproken bad.
  • Amaze bad: ben je op zoek naar een iets groter dan standaard vrijstaand bad? Dan zit je met het Amaze bad helemaal goed! Is het bad toch iets te groot of ben je toch meer fan van een ovaal formaat? Het vrijstaande Breez bad is dan ook een goede optie.
  • Roze Icon bad: een transparant roze bad is natuurlijk echt een statement in de badkamer. Wanneer je voor een badkamer gaat zoals in de afbeelding hieronder, dan mag dit bad echt niet ontbreken. Is roze toch net iets te heftig voor je of past dit niet bij de beoogde beleving van jouw badkamer? We hebben ook een transparant zwart Icon bad in de collectie. Dit zwarte Icon bad is een ware eyecatcher en is net iets makkelijker te combineren in je badkamer.

Wij helpen je graag met het creëren van jouw droombadkamer!

Bij Mastello begrijpen we dat elke klant zijn of haar eigen badkamer wensen heeft. Daarom hebben wij een collectie baden ontwikkeld die in diverse badkamers tot hun recht komen of een statement maken. In het bijzonder noemen we hier de Icon badenserie, want van deze serie zijn er in de showroom meerdere kleuren verkrijgbaar met bijpassende waskommen. Dus wil je iets bijzonders? Kom gezellig langs in onze badkamershowroom en plan hier direct je afspraak.

MAAK AFSPRAAK

Producten uit het verhaal