Hebben deze zomer: een buitendouche voor in je tuin

In de etalage onze Mastello RVS buitendouche

De buitendouche is hot, letterlijk en figuurlijk. Bij steeds meer mensen vinden we thuis namelijk een tuindouche. Als verfrissende start van de dag, of om heerlijk af te spoelen na lekker in de zon gelegen te hebben. Benieuwd waar je op moet letten bij een buitendouche? Wij vertellen je hier alles over de perfecte douche voor in de buitenlucht.

De ideale tijd voor een buitendouche

Wat heerlijk: de koude dagen maken plaats voor de warmere periode. Tijd om uit onze schulpen te kruipen en massaal weer naar buiten te trekken om te genieten van de fijne temperaturen in het zonnetje. Bankhangen onder een dekentje met een goede serie maakt plaats voor lekker natafelen in de tuin. Optimaal genieten van de tuin? Dan weten wij welke eyecatcher niet mag missen in jouw tuin. Met een buitendouche geniet jij namelijk nog meer van je tuin deze zomer.

Waarom een tuindouche?

Je herkent het gevoel vast nog wel van een strandvakantie. Na een duik in de zoute zee jezelf even afspoelen in de buitenlucht onder de (koude!) douche verderop het strand. Heerlijk hoe verfrissend dat was, toch? Buitendouches vind je nu echter niet alleen meer bij een tropisch strand of op plaatjes van luxe resorts die je ter inspiratie op social media volgt. Nee, je creëert nu ook eenvoudig thuis een tuindouche!

Producten liever in het echt bekijken?

Kom langs in ons Experience Center.

ROUTEMAAK AFSPRAAK

Klus zo geklaard met tuindouche

Misschien wel het fijne, naast het genieten van de douche zelf, is dat een tuindouche eenvoudig gerealiseerd is. Met enkele stappen heb jij er een enorme én fijne musthave bij in de tuin. Bijvoorbeeld geen ruimte of budget voor een zwembad? In veel gevallen heel logisch. Een buitendouche neemt echter veel minder ruimte in, terwijl het verfrissende effect in vergelijking met een zwembad hetzelfde is. Of geniet jij al van de luxe om in een eigen zwembad te kunnen duiken? Dan is een douche in de buitenlucht de ideale aanvulling. Heerlijk even het chloor afspoelen nadat je baantjes hebt getrokken.

Waar op te letten bij een buitendouche?

Je kunt de buitendouche zo luxe maken als je zelf wilt. Houd wel altijd enkele basisregels in gedachten. Nadat je op enkele essentiële zaken hebt gelet, kun je namelijk al aan de slag. Neem deze aandachtspunten mee als start bij een tuindouche:

  • Kies de juiste plek. Wens je veel privacy, of maakt je dat niks uit? Wil je gegarandeerd in de zon douchen, of mag het in de schaduw? En waar is überhaupt plek in de tuin?
  • Zorg dat je deze plek voor de buitendouche gemakkelijk op het water kunt aansluiten. Zonder degelijke watertoevoer heeft de douche in de buitenlucht natuurlijk weinig zin.
  • Zorg dat het water goed kan weglopen. Kiezels bij een zachte ondergrond moeten al werken, of ga een stap verder door te kiezen voor een waterafvoer.

De douche zelf kun je zo professioneel maken als je maar wilt. Telt een tuinslang met douchekop voor jou al als tuindouche? Of pak jij het grootser aan met een RVS buitendouche?

Luxe tuindouche: nu bij Mastello

Kies jij voor die luxere buitendouche? Dan kan Mastello jou nu helpen. Je kent ons van alle douches en kranen in diverse kleuren voor binnenshuis, maar wist je dat we ook een speciale vrijstaande design buitendouche in het assortiment hebben? Mastello biedt namelijk een RVS vrijstaande buitendouche met handdouche en mengkraan aan. De mix van comfort en vormgeving zijn - zoals we van Italiaans design gewend zijn - toonaangevend voor deze design buitendouche. De douche voor in de tuin is volledig gemaakt van RVS 316L. Een materiaal dat uitermate geschikt is voor buitenshuis gebruik door de corrossie- en roestbestendige eigenschappen. Even snel afspoelen kan met de handdouche, of geniet van extra veel water door de regendouche.

Warm buiten douchen

Onder een buitendouche wil je in de zomer waarschijnlijk fijn afkoelen. Zit je echter niet altijd op een koude douche te wachten en overweeg je daarom om geen buitendouche te nemen? Met de vrijstaande buitendouche van Mastello regel je middels de mengkraan net zo makkelijk warm water. Daarmee maak je dus ook in de winter met plezier gebruik van deze RVS buitendouche met warm water. Genieten!

Plaatje afmaken?

Zie je het wel zitten, die buitendouche in jouw tuin? Wij helpen je natuurlijk graag verder. Op zoek naar nog meer tuininspiratie? Ook dan helpt Mastello. Wat dacht je van onze superbestendige RVS keukenkranen? Zodra jij een stoere buitenkeuken hebt, haal je met dit product de perfecte kraan in huis. Of tuin dus eigenlijk. Net als de RVS buitendouche is deze kraan bestand tegen alle weersinvloeden. Zo geniet je optimaal en zo lang mogelijk, zonder al te veel onderhoud, van deze keukenkraan in jouw tuin. Til de luxe in jouw tuin met de producten uit het Mastello-assortiment nu snel naar een hoger niveau.

MAAK AFSPRAAK

Producten uit het verhaal