Wat maakt de Meir regendouches waterbesparend?

Wat maakt de Meir regendouches waterbesparend?

De kwalitatieve douchesets van Meir in ons assortiment zien er niet alleen goed uit, nee, ze zijn ook goed voor het milieu én voor jouw portefeuille. Mocht je je nu afvragen hoe een douchekraan een impact kan hebben op het milieu, dan geven we je graag meer uitleg!

Waterbesparing dankzij smart engineering

Stond jij ooit heerlijk te genieten van een warme douche, toen iemand riep dat je nu écht wel uit de douche moest? Of gaf iemand je ooit de opmerking dat je douches wel erg veel water verbruiken? Als je een doucheset van Meir hebt, dan kun je aangeven dat deze set waterbesparend is! Meir vindt immers dat een zalige douche niet ten koste hoeft te gaan van overmatig watergebruik. Daarom hebben ze door middel van smart engineering een manier ontwikkeld om douches minder water en energie te laten verbruiken. De regendouche combineert lucht en water om een fijne druk te creëren, zonder daarvoor veel water te verbruiken. Er wordt veel minder water verbruikt dan bij een normale regendouche, maar dat voelt helemaal niet zo!

Producten liever in het echt bekijken?

Kom langs in ons Experience Center.

ROUTEMAAK AFSPRAAK

Meir: goed voor het milieu

Meir heeft deze technologie niet voor niets ontwikkeld; het Australisch merk hecht ontzettend veel belang aan milieuvriendelijkheid. In Australië heeft de overheid een waterefficiëntie standaard, genaamd “WELS”. WELS, ofwel de Water Efficiency Labelling and Standard moet Australische huishoudens helpen geld en water te besparen. Alle producten van Meir hebben deze rating ontvangen.

Waterbesparende producten, zoals de regendouches zwart van Meir, zorgen voor minder waterverbruik. Voor Australië betekent minder waterverbruik dat er minder dammen moeten worden gebouwd. Een dam vernietigt vis- en vogelhabitats en heeft dus een directe invloed op de natuur van het land.

Behalve minder water, verbruiken deze regendouches ook minder energie. Dit heeft als consument dan weer een directe invloed op je portefeuille! Ook jij kunt ervoor kiezen om minder energie en water te verbruiken met de regendouches van Meir en zo het milieu te helpen. Neem snel een kijkje naar ons assortiment. We verkopen een scala aan douches van Meir, van zwarte douchesets tot rosé-gouden en koperen douchesets.

MAAK AFSPRAAK

Producten uit het verhaal