De mooiste badkamerstijlen voor koperen kranen

Badkamer stijlen met gouden kranen

Er zijn ontzettend veel diverse badkamerstijlen waar een koperen kraan prachtig tot zijn recht komt en iets toevoegt aan de beleving van de badkamer. In welke stijl dat gebeurt, is afhankelijk van je smaak. De een wil een badkamer die opvalt en uniek is, terwijl de ander kiest voor een badkamer die iets neutraler is in stijl. Een badkamer kan al uniek worden met opvallende kranen, zoals onze koperen kranen. Wij beschrijven in dit artikel de verschillende badkamerstijlen, waarbij onze koperen kranen echte eyecatchers zijn.

Koperen kranen in de moderne, Scandinavische badkamer

Onze persoonlijke favoriet is de Scandinavische badkamer. Scandinavisch staat voor minimalisme, lees: een vaak witte badkamer met weinig poespas. Vaak zijn bij deze badkamers alle wanden, vloeren en badkamermeubels in één kleur. Kies jij voor een badkamer die helemaal wit is? Dan springen de koperen kranen er echt uit. Een koperen kraan die helemaal past bij het minimalisme van de Scandinavische badkamer is een koperen wandkraanset. De kranen zijn strak, functioneel en hebben een stoere uitstraling. Nog een extra punt dat goed is om te benoemen: De Meir kranen en accessoires hebben een levenslange garantie op de afwerking.

Je kunt ervoor kiezen koper door te trekken in de gehele badkamer. Zo kun je kiezen voor een koperen badkraan, koperen regendouche en een koperen mengkraan. Maar je kunt ook kiezen voor accessoires met koperen afwerking. Zo trek je in een minimalistische badkamer de koperen kleur door en creëer je een geheel. Combineer de kranen met een mat witte of lichtblauwe muur en je hebt een Scandinavische badkamer. Om de badkamer toch net wat meer warmte te geven, gebruik je een teakhouten badkamermeubel met een witte Solid Surface top. Dit geeft de badkamer een robuuste en minimalistische look.

Producten liever in het echt bekijken?

Kom langs in ons Experience Center.

ROUTEMAAK AFSPRAAK

Koperen kranen voor in een roze badkamer

Het zal misschien niet de eerste keuze zijn, maar de roze badkamer is echt de trend van dit moment. Met de stijl kan het in de roze badkamer nog steeds alle kanten op gaan. We benoemen hier twee van onze favorieten: een geheel roze badkamer in ton-sur-ton look en een Boudoir Green badkamer. Deze Boudoir Green badkamers zijn meestal voorzien van kleine tegeltjes in een roze kleur in combinatie met een grote marmeren tegel op de vloer of wand. Vaak zie je in deze roze badkamers mooie vrijstaande baden. Wil je een rustige uitstraling, dan ga je voor een wit acryl bad. Wil je een uitgesproken ambiance waarin je de kleur roze doortrekt, dan ga je voor een transparant roze bad. Om het iets stoerder te maken, kun je dit combineren met zwarte kranen. Wil je de romantische sfeer in de badkamer behouden? Dan kies je voor koperen kranen. De koperen kranen zijn volledig in de kleur koper. Met een mengkraan meng je warm en koud water tot de perfecte temperatuur. De koperen kranen en accessoires kun je, net zoals bij de Scandinavische badkamer, helemaal doortrekken in de gehele badkamer. Op deze manier krijg je een mooi geheel.

Koperen kranen voor in een marmeren badkamer

Marmer is een badkamertrend die eigenlijk altijd weer terugkomt. Marmer zorgt voor een strakke, stoere en luxe uitstraling. In deze badkamer springen de koperen kranen er prachtig uit door de grote marmeren tegels. Wil je die stoere uitstraling in de badkamer behouden? Kies dan voor een strakke wastafelkraan, zoals een koperen Meir wastafelmengkraan. Naast wastafelkranen vind je in de koperen serie van Meir ook douchekranen. Zo kun je gaan voor een koperen regendouche met handdouche. Marmer en koper zorgen voor een perfecte kleurenmatch door de diverse kleurmogelijkheden.

Koperen kranen badkamer met beton

Houd je van de stoere uitstraling, maar mag het van jou nog wel iets meer zijn dan bij de marmeren badkamer? Kies dan voor een badkamer met betonelementen. Dit kan bijvoorbeeld een betonnen waskom of een mooie betonnen vloer zijn. Beton en koperen kranen zijn een geweldige combinatie. Ben je nog op zoek naar een mooie douche die past bij jouw betonnen uitstraling? Kies dan voor een koperen doucheset. Je maakt je badkamer compleet met kranen van koper!

Welke badkamerstijl vind jij het mooist?

MAAK AFSPRAAK

Producten uit het verhaal