De mooiste badkamerstijlen voor koperen kranen

Badkamer stijlen met gouden kranen

Er zijn ontzettend veel diverse badkamerstijlen. De een wil een badkamer die opvalt en uniek is, terwijl de ander kiest voor een badkamer die neutraal is en waar je nog jaren plezier van hebt. Een badkamer kan al uniek worden met opvallende kranen, zoals onze koperen kranen. Wij beschrijven in dit artikel de verschillende badkamerstijlen, waarbij onze koperen kranen echte eyecatchers zijn.

Koperen kranen in de moderne, Scandinavische badkamer

Onze persoonlijke favoriet is de Scandinavische badkamer. Scandinavisch staat voor minimalisme, lees: witte badkamers met weinig poespas. Vaak zijn bij deze badkamers alle wanden, vloeren en badkamermeubels in één kleur. Kies jij voor een badkamer die helemaal wit is? Dan springen de koperen kranen van Meir er echt uit. Een koperen kraan die helemaal past bij het minimalisme van de Scandinavische badkamer is de Meir kruiskoppen set. De kraan is strak, functioneel en heeft een stoere uitstraling.

Je kunt er voor kiezen koper door te trekken in alle kranen in de badkamer. Zo kan je kiezen voor een combinatie van een koperen badkraan, koperen regendouche met koperen mengkraan. Maar je kunt ook voor toiletaccessoires met koperen afwerking kiezen. Zo trek je in een minimalistische badkamer de koperen kleur door en creëer je een geheel. Combineer het met een mat witte muur en je hebt een Scandinavische badkamer.

Koperen kranen voor in een roze badkamer

Het zal misschien niet de eerste keuze zijn (vooral niet voor veel mannen), maar de roze badkamer is echt de trend van dit moment. En dan bedoelen we natuurlijk niet een Barbie badkamer, maar een badkamer met een mooie blush roze kleur. Deze badkamers zijn meestal voorzien van kleine vierkante tegeltjes in een zachte roze kleur in combinatie met een marmeren vloer of wand. Vaak zie je in deze roze badkamers mooie vrijstaande baden met klassieke pootjes terug. Om het iets stoerder te maken, kun je dit combineren met zwarte kranen. Wil je de romantische sfeer in de badkamer behouden? Dan kies je voor koperen kranen. Dit zorgt voor een romantische badkamer die je doet denken aan de badkamer van een Parisienne.

Kies voor een koperen kraan met ronde vorm, zoals de Meir wastafel mengkraan 04. De kraan is volledig in de kleur koper. Met een mengkraan meng je warm en koud water tot de perfecte temperatuur. Door te kiezen voor een mengkraan met hoge uitloop, zorg je voor de statige, romantische sfeer in je badkamer. Een koperen afwerking geeft net dat beetje extra aan je romantische badkamer.

Koperen kranen voor in een marmeren badkamer

Marmer is een badkamertrend die eigenlijk altijd weer terugkomt. Marmer zorgt voor een strakke, stoere en luxe uitstraling. In deze badkamer springen de koperen kranen er prachtig uit. Wil je die stoere uitstraling in de badkamer behouden? Kies dan voor een strakke wastafelkraan, zoals de Meir wastafel mengkraan. Naast wastafelkranen vind je in de koperen serie van Meir ook douchekranen. Zo kun je gaan voor voor een koperen regendouche of handdouche. Marmer en koper zorgen voor een perfecte kleurenmatch.

Koperen kranen badkamer met beton

Houd je van de stoere uitstraling, maar mag het van jou nog wel iets meer dan bij de marmeren badkamer? Kies dan voor een badkamer met beton elementen. Dit kan bijvoorbeeld een betonnen waskom of een mooie betonnen vloer zijn. Beton en koperen kranen zijn een geweldige combinatie. Ben je nog op zoek naar een mooie douche die past bij jouw betonnen uitstraling? Kies dan voor deze koperen Meir doucheset 03. Je badkamer maak je met kranen van koper compleet!

Welke badkamerstijl vind jij het mooist?