Jarenlange trend: tijdloze mat zwarte kranen

Meir mat zwarte kranen voor de badkamer of toilet

Ben je toe aan een nieuwe badkamer of heb je een nieuw huis gekocht waar een nieuwe badkamer in moet? Waarschijnlijk denk je dan gelijk aan een badkamer met chroom of RVS details, maar dat hoeft niet! De keuze tussen de materiaalsoorten bij een kraan in de badkamer of keuken was tot voor kort nog niet reuze. Over het algemeen had je keuze tussen chromen kranen of kranen van roestvrij staal (RVS), maar de laatste jaren zijn er wat trend ontwikkelingen geweest.

In een oud blog artikel op onze website 'badkamertrends van 2018' hadden we het er al over, en de zwarte kraan is de laatste jaren alleen maar populairder geworden. Dat is geen wonder, want de mat zwarte kranen geven je badkamer of keuken een stoere industriële uitstraling. Ook maakt het je badkamer of keuken uniek, niet veel mensen denken aan een zwarte kraan! De zwarte kranen komen in diverse badkamer- en keukenstijlen tot hun recht en dat laten onderstaande voorbeelden erg mooi zien!

Mat zwart in combinatie met marmer

Een terugkerende trend die we de laatste jaren veel zien, is wit marmer in de badkamer. Het gebruik van marmer zorgt voor een stijlvolle en elegante uitstraling in de badkamer. In combinatie met de mat zwarte kranen krijgt deze elegante uitstraling een verrassend stoer effect. Tegen de wit marmeren muren vallen de mat zwarte kranen op als echte eycatchers.

Producten liever in het echt bekijken?

Kom langs in ons Experience Center.

ROUTEMAAK AFSPRAAK

Mat zwart met natuurelementen

Veel badkamers bevatten natuurelementen, zoals hout en natuursteen. In veel badkamers zien we ook planten voor een speelse botanische uitstraling. Ook hier passen de mat zwarte kranen bij, omdat ze deze oase van rust complementeren.

Mat zwart in een klassieke badkamer

Bovenstaande badkamerinterieurs zijn de laatste jaren erg hip, maar de zwarte kranen komen net zo mooi tot in hun recht in een klassieke badkamer. De badkamer geef je juist een geweldige luxe upgrade door de kranen te vervangen voor een zwarte wastafelkraan en zwarte douchekraan. Door een aantal andere mat zwarte producten toe te voegen, zoals een handdoekhouder rond 60 cm of ronde wc-rolhouder, krijgt de badkamer een mooi geheel. Je zult zien dat de badkamer een totaal nieuwe look & feel krijgt met alleen het vervangen van de kranen.

Mat zwarte kranen in de keuken

Niet alleen in de badkamer zijn de mat zwarte kranen een geweldige toevoeging, ook in de keuken zorgt dit voor een eigentijdse uitstraling. Wat voor type keuken heb jij? Een industriële keuken met betonblad of klassieke keuken met deurtjes voorzien van sierlijsten? Je zult zien dat zwarte keukenkranen altijd tot hun recht komen.

Wil je nog meer badkamerinspiratie met elegante zwarte kranen? Bekijk dan eens onze inspiratiepagina!

MAAK AFSPRAAK

Producten uit het verhaal