Solid Surface

Solid surface

Solid surface is een prachtige duurzame steensoort die zeer geschikt is voor in de badkamer. Het materiaal heeft een gladde structuur zonder poriën. Deze steensoort heeft een aantal bijzondere producteigenschappen, welke voordelen biedt in sanitair gebruik. Zo blijft dit materiaal bijvoorbeeld zonder veel moeite schoon en is het hygiënisch in gebruik, omdat het geen naden en poriën bevat. Geen wonder dus dat solid surface producten tegenwoordig zo populair zijn.

Solid Surface wastafels

Solid Surface waskommen

Eindresultaat

Solid Surface Toiletfonteinen

Solid Surface Baden

Solid Surface Nissen

Solid Surface Badmeubels

Solid Surface Douchebak

Solid Surface Legplank

Solid Surface Spiegels

Accessories

 

Wij zouden de solid surface specialist niet zijn als we geen unieke collectie hadden van dit bijzondere materiaal. Met onze uitgebreide collectie in solid surface producten maken wij altijd iets speciaals van je badkamer!

Wat is solid surface?

Wat is solid surface? Solid surface is een gegoten steensoort. Deze steensoort bestaat uit natuurlijke mineralen, acryl, hars en polyester. Het resultaat van het samenvoegen van deze materialen is een sterke, massieve steensoort die prachtige mogelijkheden qua vormgeving biedt.

De kenmerkende eigenschappen van dit materiaal

De naam zegt het al: het materiaal is solide. De producten zijn sterk, massief en stootbestendig. Tevens is solid surface flexibel en zeer bewerkelijk. Dit zorgt ervoor dat het materiaal gebruikt kan worden voor dunwandige baden en wastafels. Daarnaast zorgt het voor een bijzonder strakke uitstraling. Met deze materiaalsoort is het mogelijk om elke gewenste vorm te creëren. Wil je een solid surface wastafel of solid surface bad op maat? Dat is zeker mogelijk!

Solid surface is niet alleen een prachtige steensoort, maar het heeft ook aantal bijzonder functionele eigenschappen. Solid surface is bestendig tegen vocht, de meeste chemische stoffen en het materiaal blijft vrijwel vlekvrij. Het materiaal is naadloos en heeft geen poriën waar vuil in kan gaan zitten. Hierdoor blijft het hygiënisch zonder dat daar veel onderhoud voor nodig is. In tegenstelling tot sommige andere materialen gaat het schoonmaken van het materiaal erg gemakkelijk en snel. Voor meer informatie: zie ons solid surface onderhoudsoverzicht. Met de aankoop van solid surface garandeer je jezelf dan ook van tientallen jaren lang kwaliteit.

Solid surface materiaal is een duurzame keuze

Solid surface wordt gemaakt met natuurlijke grondstoffen. Kenmerkend voor het materiaal is dat deze lang meegaat zonder afbreuk te doen aan kwaliteit. Solid surface is door de combinatie van natuurlijke grondstoffen en hoge kwaliteit de juiste keuze voor iedereen die duurzaamheid in huis wil halen.

Solid surface kopen?

Mastello biedt al deze voordelen aan voor een scherpe prijs. Het samenstellen van de juiste sanitaire producten voor je droombadkamer is daarom met Mastello een gemakkelijke en plezierige ervaring!

Wij bieden in ons brede assortiment ons eigen merk aan. Daarnaast verkopen we ook de collecties van andere bekende merken zoals Ideavit en Krion Solid Surface. Wij verkopen onder andere een zwarte keukenkraan, solid surface wastafel, solid surface badmeubels, solid surface bad en nog veel meer. De wastafels zijn goed te combineren met onze zwarte kranen, zwarte douchekraan of onze koperen kranen! Wil je een vrijstaand bad solid surface? Dan is dit prachtig in combinatie met een zwarte, vrijstaande badkraan.

Wil je je eerst rustig oriënteren, laten adviseren of gewoon het solid surface materiaal in het echt even voelen? Dan ben je meer dan welkom om langs te komen in onze showroom in Hilversum. Neem gerust contact met ons op voor een afspraak of bekijk onze openingstijden. Voor meer informatie over onze service, verwijzen we je graag naar de veelgestelde vragen of algemene voorwaarden van Mastello.