Stone age on retour

Razend populair en al eeuwen oud: terrazzo, ook wel granito genoemd. Een - van origine Italiaanse - vloerafwerking die bestaat uit korrels van marmer, graniet of zandsteen. In deze tijd zijn de technieken dusdanig ontwikkeld dat er veel kleurvariaties en motieven bestaan. Wanneer je ervoor kiest om terrazzo aan je badkamer vloer of wand toe te voegen dan maak je ook een duurzame keuze, het materiaal is namelijk stoot- en krasvast.

Hoe kun je terrazzo het beste combineren? De look & feel van dit natuurproduct geeft je tal van mogelijkheden. Combineer het met andere natuurlijke materialen, zoals beton of natuursteen, voor een frisse en solide look. Voeg warmte toe door bijvoorbeeld voor rosé gouden of gouden kranen te kiezen. De look maak je af met textiel en accessoires in ton sur ton, een palet dat bestaat uit één kleur in verschillende tinten. Zo behoudt je de rust en zorg je toch voor eenheid.

Producten uit deze look

Onze catalogi

Wil jij vanuit je luie stoel alle producten nog eens op je gemak bekijken? Download dan de catalogi van Mastello, Meir en/of Ritmonio. Bekijk al onze producten op het moment dat jij dat wil en raak geïnspireerd voor de inrichting van  je nieuwe badkamer. 

DOWNLOADS

Meer inspiratie

Inspiratie helpt ons om keuzes te maken die bij ons passen. Wat vind je  mooi, waar word je blij van? Meestal weten we niet direct wat willen maar wel wat we niet willen. Een mooi filter dat je helpt om uiteindelijk een keuze te maken die jou blij maakt. 

BEKIJK MEER