Stone age on retour

Razend populair en al eeuwen oud: terrazzo, ook wel granito genoemd. Een - van origine Italiaanse - vloerafwerking die bestaat uit korrels van marmer, graniet of zandsteen. In deze tijd zijn de technieken dusdanig ontwikkeld dat er een ruim assortiment aan keramiek tegels bestaat met deze terrazzo look & feel.

Hoe kun je terrazzo het beste combineren? Eindeloos. Wil je een moderne frisse look, combineer het met een opvallende trendy kleur op de wand en kies voor zwarte kranen. Ga je voor at meer rust, voeg dan natuurlijke materialen toe zoals hout en bamboe. 

 

Producten uit deze look

Onze catalogi

Wil jij vanuit je luie stoel alle producten nog eens op je gemak bekijken? Download dan de catalogi van Mastello, Meir en/of Ritmonio. Bekijk al onze producten op het moment dat jij dat wil en raak geïnspireerd voor de inrichting van  je nieuwe badkamer. 

DOWNLOADS

Meer inspiratie

Inspiratie helpt ons om keuzes te maken die bij ons passen. Wat vind je  mooi, waar word je blij van? Meestal weten we niet direct wat willen maar wel wat we niet willen. Een mooi filter dat je helpt om uiteindelijk een keuze te maken die jou blij maakt. 

BEKIJK MEER