Down to Earth elegance

De naam van deze look onderstreept het welbekende gezegde “in goede aarde vallen”. Het is dan ook niet voor niets dat aardetinten nog steeds populair zijn in onze interieurs. Aardetinten zoals bruin, zand, kiezel en warm wit zijn volkomen tijdloos en laten zich heel gemakkelijk combineren. Ben je op zoek naar een toevoeging die jouw ruimte nog nét wat eleganter en verfijnder maakt?

Met rosé gouden kranen ben je hier volledig van verzekerd. Door een vleugje koper, ook een aardse tint, toe te voegen aan gouden kranen is er een hele nieuwe en tijdloze kleur samengesteld. Het geeft een unieke draai aan een klassiek product waardoor we een terechte toename zien in populariteit. Stijl je ruimte af met houten meubels, witte wasbakken, natuurlijke decoraties en een warme sfeerverlichting.

Producten uit deze look

Onze catalogi

Wil jij vanuit je luie stoel alle producten nog eens op je gemak bekijken? Download dan de catalogi van Mastello, Meir en/of Ritmonio. Bekijk al onze producten op het moment dat jij dat wil en raak geïnspireerd voor de inrichting van  je nieuwe badkamer. 

DOWNLOADS

Meer inspiratie

Inspiratie helpt ons om keuzes te maken die bij ons passen. Wat vind je  mooi, waar word je blij van? Meestal weten we niet direct wat willen maar wel wat we niet willen. Een mooi filter dat je helpt om uiteindelijk een keuze te maken die jou blij maakt. 

BEKIJK MEER