Ons verhaal

De badkamer als verlengstuk van het interieur. Bij Mastello begrijpen we dat je een badkamer wilt die echt past bij jouw leefstijl. Wij helpen dan ook graag een badkamer samen te stellen die jouw welzijn vergroot. Al sinds 2009 halen wij de meest duurzame, stijlvolle producten naar ons land om aan deze missie te voldoen. 

Onze aanpak

We dromen groots en zoeken altijd naar vernieuwende oplossingen. We duiken in de laatste interieurtrends en ontwikkelen een eigenzinnige collectie, passend voor elke leef- en woonstijl. We durven stijlkeuzes te maken in kleur, materiaal en design. Als klant sta jij centraal. We starten met een moodboard en een inspiratierondje langs de badkamerstijlen in ons Experience Center. Samen creëren we een unieke badkamer die aansluit bij jouw wensen. 

Visie en missie

Sinds onze oprichting in 2009 hopen wij mensen te helpen bij de keuze voor een badkamer die hun welzijn vergroot. Broers Dennis en Mark staan aan de basis van Mastello. Dennis startte met badmeubels in Indonesisch teakhout. In 2014 sloot Mark zich bij zijn broer aan met de focus op Solid Surface waskommen. Inmiddels is Mastello uitgegroeid tot een stijlvolle sanitair boutique met een grote, eigen collectie en Experience Center in Hilversum. Bij het samenstellen van een badkamer inspireren wij onze klanten een eigen signatuur te ontwikkelen. Ons innovatieve, selecte, modulaire en (liefst) duurzame assortiment biedt alle bouwstenen om tot een succes te komen.

Mastello, inspiratie voor creatie.

Bekijk de Mastello collectie

Ontdek onze met zorg samengestelde Mastello collectie, ontwikkeld in het Mastello LAB.

Ontdek de collectie