Wie is Mastello?

Mastello creëert samen met jou de badkamer waar jij naar zoekt. Onze intentie? Wij willen met jouw badkamer bewust bijdragen aan het welzijn van zowel de gebruikers als de planeet. Loop (digitaal) bij ons binnen en wij zullen je hier bij de hand nemen om samen de mooiste badkamerproducten te selecteren. We maken samen een moodboard en laten jou zien welke oneindige, verrassende mogelijkheden jij hebt. De geleverde oplossingen moet daarna letterlijk en figuurlijk goed voelen.

De badkamer is een belangrijke ruimte in een woning. Hier start en eindig je de dag. Daarom gaat het inrichten van een badkamer veel verder dan enkel het uitzoeken van een kraan of douche. Wij vinden dat ook sfeer, zelfexpressie en leefstijl een grote rol spelen. Door hier rekening mee te houden voel jij je thuis en op je gemak in je badkamer.

Wat kun je van Mastello verwachten?

Benieuwd waar Mastello allemaal bij helpt zodra je bij ons aanklopt voor een nieuwe badkamer? Het antwoord hierop is helemaal afhankelijk van jouw behoefte en wensen. Zo nodigen we je uit om eens door onze stijlkamers te lopen in Hilversum en aan de hand daarvan een moodboard te maken. Maar ook bij de indeling van je badkamer denken wij mee. “Past die vrijstaande badkraan daar wel?” of “Valt een inbouwkraan binnen de mogelijkheden?”.

Waar begon het allemaal?

Sinds onze oprichting in 2009 hopen wij mensen te helpen bij de keuze voor een badkamer die hun welzijn vergroot. Broers Dennis en Mark staan aan de basis van Mastello. Dennis liep letterlijk tegen de grens van het mogelijke aan: echte houten badkamermeubels waren onvindbaar in Nederland. Na de vondst van een fabriek in Java ontstond een showroom in Hilversum met de oprichting van Djati, Indonesisch voor teakhout.

Ook Mark zijn interesse voor duurzame, mooie badkamerproducten werd gewekt. Zijn uitdaging? Bij de winning van natuursteen wordt de natuur onherstelbaar aangetast. Met Mastello, de Italiaanse vertaling voor een waskom, was Nederland door Mark in 2014 een leverancier van Solid Surface waskommen rijker. Dit kunststeen, gemaakt van circulair restmateriaal, is een stuk duurzamer en gaat zeer lang mee. Djati en Mastello sloegen de handen uiteindelijk ineen met als resultaat een grotere showroom in Hilversum. De groei van het merk zette door. Neem de exclusieve samenwerking met het Australische merk Meir.

Met al onze opgedane ervaring hopen wij jouw verbeeldingskracht te prikkelen. Daarbij geven we alle ruimte om ideeën met ons te delen, maar tegelijk laten wij zien wat ook kan. In die wisselwerking ontstaat de gewenste inspiratie om een badkamer te creëren die past bij jouw persoonlijke leefstijl en behoeften. Bekijk de tijdlijn om ons nog beter te leren kennen. Plan daarna zeker een bezoekje in.

Mastello, inspiratie voor creatie.