Marmer cool

Wat maakt marmer zo cool? Marmer wordt als sinds de oudheid gebruikt om een gevoel van luxe en weelde ten toon te spreiden. Echt marmer is namelijk een zeer kostbare bouwsteen. Tegenwoordig is het gebruik van marmer, in bijvoorbeeld je badkamer, een stuk gemakkelijker. Zo bestaan er tegenwoordig keramische tegels met een marmer look; een stuk betaalbaarder, duurzamer en hygiënischer. .

Marmerlook tegels bestaan er in allerlei kleuren, nerftekeningen en afwerkingen voor zowel de wand als vloer. In deze look zijn de groene marmerlook tegels gecombineerd met een ribbed roze badmeubel en bijpassende spiegels. Door het mat witte solid surface bad, de koperen kranen en de houten afwerking ontstaat een gedurfde combinatie: cool.

 

Producten uit deze look

Onze catalogi

Wil jij vanuit je luie stoel alle producten nog eens op je gemak bekijken? Download dan de catalogi van Mastello, Meir en/of Ritmonio. Bekijk al onze producten op het moment dat jij dat wil en raak geïnspireerd voor de inrichting van  je nieuwe badkamer. 

DOWNLOADS

Meer inspiratie

Inspiratie helpt ons om keuzes te maken die bij ons passen. Wat vind je  mooi, waar word je blij van? Meestal weten we niet direct wat willen maar wel wat we niet willen. Een mooi filter dat je helpt om uiteindelijk een keuze te maken die jou blij maakt. 

BEKIJK MEER