Morning breeze touches wood

Soms word je erdoor overvallen; zintuiglijke associaties. Het design van deze badkamer roept direct dergelijke associaties op: een licht windje in de ochtend, kalm en fris. Tegelijk de geur van hout en aarde. De keuzes die hier gemaakt zijn wat betreft materiaal en kleur zijn complementair, ze versterken elkaar zonder dat het totaalbeeld uit evenwicht raakt.

Voor het evenaren van deze look selecteer je serene kleuren als wit, zand en cappuccino. Een matte afwerking van materialen draagt bij aan het gevoel van rust, geen overheersende glimmende objecten dus. Hout, gun metal en solid surface producten zijn voor deze stijl ware voltreffers .Maak je geen zorgen over het toevoegen van verschillende (tegel) prints. Blijf je binnen het kleurenpalet in naturel tinten dan kun je hier prima mee spelen!

 

Producten uit deze look

Onze catalogi

Wil jij vanuit je luie stoel alle producten nog eens op je gemak bekijken? Download dan de catalogi van Mastello, Meir en/of Ritmonio. Bekijk al onze producten op het moment dat jij dat wil en raak geïnspireerd voor de inrichting van  je nieuwe badkamer. 

DOWNLOADS

Meer inspiratie

Inspiratie helpt ons om keuzes te maken die bij ons passen. Wat vind je  mooi, waar word je blij van? Meestal weten we niet direct wat willen maar wel wat we niet willen. Een mooi filter dat je helpt om uiteindelijk een keuze te maken die jou blij maakt. 

BEKIJK MEER